ΑΓΓΛΙΑ

Πρώτη κλήση για Ντρίνκγουοτερ, επιστροφή για Στάριτζ-Γουέλμπεκ

Πρώτη κλήση για Ντρίνκγουοτερ, επιστροφή για Στάριτζ-Γουέλμπεκ

Ο Ρόι Χόντσον κάλεσε 24 ποδοσφαιριστές για τα φιλικά της Εθνικής Αγγλίας με Γερμανία και Ολλανδία, με το νέο πρόσωπο στα "λιοντάρια" να είναι ο Ντάνι Ντρίνκγουοτερ της Λέστερ.

Την πρώτη του κλήση στην Εθνική Αγγλίας κέρδισε ο Ντάνι Ντρίνκγουοτερ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των "λιονταριών" να επιβραβεύει τον 26χρονο μέσο για τις πολύ καλές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με την Λέστερ, συμπεριλαμβάνοντάς τον στην 24μελη αποστολή της Αγγλίας για τα επικείμενα φιλικά με Γερμανία (26/3, Βερολίνο) και Ολλανδία (29/3, Wembley).

"Το τι έχει κάνει είναι προφανές σε όλους. Πραγματοποιεί μία φανταστική σεζόν σε μία ομάδα που κάνει μία φανταστική σεζόν. Πιστεύω λοιπόν πως ήταν ευκαιρία για μένα να τον καλέσω για να δω αν αυτό το ποδόσφαιρο που έχει δείξει στη Λέστερ μπορεί να το αναπαράγει και σε διεθνές επίπεδο", δήλωσε για την κλήρωση του Ντρίνκγουοτερ ο Χόντσον.

Πρώτη κλήση για Ντρίνκγουοτερ, επιστροφή για Στάριτζ-Γουέλμπεκ

Ως είδηση μπορεί να θεωρηθεί πάντως και η κλήση των Ντάνιελ Στάριτζ και Ντάνι Γουέλμπεκ στην εθνική Αγγλίας, με τους δύο ταλαιπωρημένους από προβλήματα τραυματισμών επιθετικούς να επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από 18 και 12 μήνες αντίστοιχα.

Αναλυτικά η αποστολή της Αγγλίας για τα ματς με Ολλανδία και Γερμανία:

Τερματοφύλακες: Μπάτλαντ (Στόουκ), Φόρστερ (Σαουθάμπτον), Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κλάιν (Λίβερπουλ), Τζαγκιέλκα (Έβερτον), Ρόουζ (Τότεναμ), Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στόουνς (Έβερτον), Γουόκερ (Τότεναμ)

Μέσοι: Άλι (Τότεναμ), Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Ντάιερ (Τότεναμ), Ντρίνκγουοτερ (Λέστερ(, Χέντερσον (Λίβερπουλ), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Μίλνερ (Λίβερπουλ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Βάρντι (Λέστερ), Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Γουέλμπεκ (Άρσεναλ)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ