ΑΓΓΛΙΑ

Πρόκριση στο 95' για Λίβερπουλ

Πρόκριση στο 95' για Λίβερπουλ
© PA

Η Λίβερπουλ γλίτωσε το "έμφραγμα" στο "Άνφιλντ" και πέρασε στους "8" του Λιγκ Καπ με τον Μπαλοτέλι να ισοφαρίζει στο 86' την Σουόνσι και τον Λόβρεν να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 95' (videos)

Περιπετειώδης πρόκριση για την Λίβερπουλ στους "8" του αγγλικού λιγκ καπ, καθώς νίκησε με 2-1 στο "Άνφιλντ" την Σουόνσι, έχοντας ήρωες στα τελευταία λεπτά δύο νέους παίκτες της, τους Μάριο Μπαλοτέλι και Ντέγιαν Λόβρεν.

Οι Ουαλοί άνοιξαν το σκορ στο 65' με τον Έμνες και η απάντηση από τον Ιταλό ήρθε στο 86', ενώ την σπουδαία ανατροπή ολοκλήρωσε ο Κροάτης στο 95', με τους φιλοξενούμενους από το 92' να παίζουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φεντερίκο Φερνάντες.

Ο Μπαλοτέλι πάντως καλό παιδί δεν ήταν ξανά, καθώς είχε επεισόδιο με τον Τζόντζο Σέλβεϊ, ενώ μετά το ματς έγραψε στο twitter... "Επιτέλους!".

Πρόκριση στο 95' για Λίβερπουλ

Δύσκολα και η Τσέλσι

Η Τσέλσι προηγήθηκε στην έδρα της Σριούσμπερι με τον Ντρογκμπά στο 48' (γκολ για 3ο σερί ματς ο Ιβοριανός και μάλιστα σε 3η διαφορετική διοργάνωση), αλλά χρειάστηκε το αυτογκόλ του Γκράντισον στο 81' για να περάσει (1-2), καθώς είχε ισοφαρίσει ο Μάνγκαν στο 77'.

Πρόκριση στο 95' για Λίβερπουλ
© IAN HODGSON

Κάτι σαν... γκολ ο Σαμαράς

Ο Γιώργος Σαμαράς μπήκε στο ματς για την Γουέστ Μπρομ στο 55', με την ομάδα του να μένει εκτός συνέχειας, καθώς έχασε με 1-2 στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Από προσπάθεια του Έλληνα άσου στο 85' προήλθε το αυτογκόλ που ισοφάρισε η Γουέστ Μπρομ, αλλά στο 86' προηγήθηκε ξανά η Μπόρνμουθ και προκρίθηκε.

Ο Κώστας Σταφυλίδης έμεινε στον πάγκο για την Φούλαμ που προηγήθηκε 2-0, ηττήθηκε όμως στην έδρα της από την Ντέρμπι με 2-5!

Πρόκριση στο 95' για Λίβερπουλ
© REX FEATURES

Η σύνθεση της Τσέλσι...

Τσεχ, Κρίστενσεν, Ζουμά, Κέιχιλ, Φιλίπε Λουίς, Νατάν Ακέ, Όμπι Μικέλ (80' Μάτιτς), Οσκάρ (93' Αζάρ), Σαλάχ (80' Ουίλιαν), Σέρλε, Ντρογκμπά.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ...

Μπράντλεϊ Τζόουνς, Μανκίγιο, Κολό Τουρέ, Λόβρεν, Γκλεν Τζόνσον, Χέντερσον, Λούκας Λέιβα, Κοουτίνιο, Μάρκοβιτς (70' Λαλάνα), Μπορίνι, Λάμπερτ (79' Μπαλοτέλι).

Τα αποτελέσματα της φάσης των "16":

Τρίτη

Μπόρνμουθ - Γουέστ Μπρομ 2-1

Σριούσμπερι - Τσέλσι 1-2

Μίλτον Κέινς Ντονς - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-2

Λίβερπουλ - Σουόνσι 2-1

Φούλαμ - Ντέρμπι 2-5

Τετάρτη

Τότεναμ - Μπράιτον (21:45)

Στόουκ - Σαουθάμπτον

Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ

Λίβερπουλ - Σουόνσι 2-1 (highlights)

Λίβερπουλ - Σουόνσι 2-1 (extended highlights)

Σριούσμπερι - Τσέλσι 1-2 (goals)

Σριούσμπερι - Τσέλσι 1-2 (extended highlights)

Μπόρνμουθ - Γουέστ Μπρομ 2-1

Φούλαμ - Ντέρμπι 2-5

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ