ΑΓΓΛΙΑ

Πρόκριση με τεσσάρα για Άρσεναλ

Πρόκριση με τεσσάρα για Άρσεναλ

Με δύο γκολ του Ποντόλσκι και ένα από τους Ζιρού και Καθόρλα οι Λονδρέζοι πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου κόντρα στην αξιόμαχη Κόβεντρι (video).

Με σβηστές μηχανές πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας η Άρσεναλ. Ο Ποντόλσκι ήταν ο παίκτης που απλοποίησε την κατάσταση για τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας δύο γκολ σε 26 λεπτά. Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας σε συνδυασμό με την καλή επέμβαση του Φαμπιάνσκι στο σουτ του Μπέικερ στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κόβεντρι ήταν εξαιρετική, έκανε αρκετές φάσεις με τον Κλαρκ να τελειώνει τις περισσότερες εξ αυτών και να έχει και ένα δοκάρι. Η ομάδα της League One, όμως, δε βρήκε το γκολ που έψαχνε για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και όλα τελείωσαν στο 84' όταν ο Ζιρού ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Αμέσως μετά ο Καθόρλα προσέθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζελαλέμ έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης της Άρσεναλ που παίζει με την πρώτη ομάδα και έχει γεννηθεί μετά την πρόσληψη του Αρσέν Βενγκέρ στον σύλλογο!

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι της ημέρας, Νότιγχαμ Φόρεστ και Πρέστον έμειναν στο 0-0 και θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό, ο οποίος θα γίνει στο "Ντίπντειλ".

Η σύνθεση της Άρσεναλ...

Φαμπιάνσκι, Τζένκινσον, Κοσιελνί, Μερτεζάκερ, Γκιμπς, Γουίλσιρ, Τσάμπερλεϊν (71' Ζελαλέμ), Εζίλ, Γκναμπρί, Ποντόλσκι (79' Ζιρού), Μπέντνερ (Καθόρλα (71')

Παρασκευή

Άρσεναλ - Κόβεντρι 4-0 (15', 26' Ποντόλσκι, 84' Ζιρού, 89' Καθόρλα)

Νότιγχαμ - Πρέστον (22:00)

Σάββατο

Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ (14:45)

Σάντερλαντ - Κιντερμίνστερ (17:00)

Μπόλτον - Κάρντιφ

Σαουθάμπτον - Γέοβιλ

Χάντερσφιλντ - Τσάρλτον

Πορτ Βέιλ - Μπράιτον

Σάουθεντ - Χαλ

Ρότσντεϊλ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Γουίγκαν - Κρίσταλ Πάλας

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ

Μπέρμιγχαμ - Σουόνσι

Στίβενεϊτζ - Έβερτον (19:30)

Κυριακή

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ (15:00)

Τσέλσι - Στόουκ (17:30)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ