PREMIER LEAGUE

Premier League: Τρελή πρόταση από ομάδα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Κίνα

Manchester City's Sergio Aguero falls with Leicester City's Caglar Soyuncu, back, during their English Premier League soccer match at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday Feb. 22, 2020. (Mike Egerton/PA via AP)
Manchester City's Sergio Aguero falls with Leicester City's Caglar Soyuncu, back, during their English Premier League soccer match at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday Feb. 22, 2020. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Παράγοντας ομάδας της Premier League πρότεινε η σεζόν να συνεχιστεί κανονικά, αλλά επί κινεζικού εδάφους λόγω της ύφεσης του κορονοϊού στη χώρα.

Την ώρα που η Αγγλία ανήκει στις χώρες που βρίσκονται στο επίκεντο της έξαρσης του κορονοϊού παράγοντας ομάδας που αγωνίζεται στην Premier League είχε ίσως την πιο τρελή ιδέα για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ποια είναι αυτή; Να διεξαχθούν οι αγώνες πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Αγγλία.

Για την ακρίβεια στην άλλη άκρη του πλανήτη. Ο παράγοντας πρότεινε στη σύσκεψη των παραγόντων της Premier League το πρωτάθλημα να συνεχιστεί στην Κίνα η οποία αυτή τη στιγμή έχει ελάχιστα κρούσματα κορονοϊού.

Το συγκεκριμένο πλάνο αποκάλυψε το "Athletic" και μάλιστα υπήρξε επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του. Εκπρόσωπος της Premier League, δίχως να ονομαστεί, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε μία τέτοια πρόταση, όμως δεν έδωσε πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

"Δεν σημαίνει κάτι ότι έγινε η πρόταση. Αυτή η ιδέα σίγουρα θα απορριφθεί" είπε και συνέχισε: "Η μοναδική ρεαλιστική λύση είναι οι αγώνες να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, όταν το επιτρέψουν οι αρμόδιες αρχές. Οι αγώνες να γίνονται Σάββατο, Τετάρτη, Σάββατο αν και κάποιες ομάδες θα αντιδράσουν".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ