ΑΓΓΛΙΑ

Premier League: Οι ομάδες ψήφισαν κατά των πέντε αλλαγών

Liverpool's Sadio Mane, left, and Manchester City's Rodrigo, right, battle for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Peter Powell,Pool)
Liverpool's Sadio Mane, left, and Manchester City's Rodrigo, right, battle for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Peter Powell,Pool) AP PHOTO/PETER POWELL,POOL

Η πρόταση για αύξηση των αλλαγών σε κάθε αγώνα από τρεις σε πέντε δεν έλαβε τις απαιτούμενες ψήφους και έτσι στη νέα Premier League η κάθε ομάδα θα μπορεί να κάνει μάξιμουμ μέχρι και τρεις αλλαγές.

Όταν οι ομάδες της Premier League επέστρεψαν στα γήπεδα τον περασμένο Ιούνιο μετά από το σαρωτικό πέρασμα του κορονοϊού, τα δεδομένα είχαν αλλάξει σε σύγκριση με ό,τι είχαμε ζήσει στο παρελθον και μία από αυτές τις αλλαγές είχε να κάνει με τον επιτρεπόμενο αριθμό αλλαγών κάθε ομάδας, που από τρεις έγιναν πέντε.

Η αλλαγή όμως αυτή δεν κράτησε για πολύ. Ναι μεν υπήρχαν ομάδες που υποστήριξαν πως θα πρέπει και τη νέα σεζόν να μπορούν να γίνουν μέχρι και πέντε αλλαγές σε κάθε παιχνίδι από κάθε ομάδα και να βρίσκονται εννέα παίκτες στον πάγκο (Σίτι, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ φέρονταν να ήταν θετικοί) όμως η πρόταση αυτή έμεινε στο κενό.

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η σχετική ψηφοφορία και χρειαζόταν 14 ομάδες που να στηρίξουν την πρόταση για τις πέντες αλλαγές (το 70% των ομαδων), όμως αυτό δεν έγινε όπως αποκάλυψε το αγγλικό Sky Sports και έτσι τη σεζόν 2020-21 θα έχουμε επτά παίκτες στον πάγκο και μάξιμουμ τρεις αλλαγές ως δικαίωμα κάθε ομάδας.

Όσον αφορά στο τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρξει δεύτερο κύμα όσον αφορά στον κορονοϊό, οι ομάδες τάχτηκαν υπέρ της άποψης να συνεχιστεί η σεζόν , όμως παρά το γεγονός πως ήταν θετικό το κλίμα, δεν πάρθηκε κάποια απόφαση για το τι ακριβώς θα ισχύσει σε περίπτωση νέας διακοπής ελέω Covid-19.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ