ΑΓΓΛΙΑ

Premier League: Κρούσμα κορονοϊού στην Τότεναμ

Premier League: Κρούσμα κορονοϊού στην Τότεναμ
AP PHOTO/MATT DUNHAM

H Premier League γνωστοποίησε πως βρέθηκε ένα κρούσμα κορονοϊού στον πέμπτο γύρο τεστ για COVID-19, με την Τότεναμ να επιβεβαιώνει πως προέρχεται από εκείνη.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται την Τετάρτη από το μέτωπο του κορονοϊού στην Premier League, με τη διοργανώτρια αρχή να γνωστοποιει πως από τα 1.197 τεστ που έγιναν, στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου ελέγχου για Covid-19, μόνο ένα βρέθηκε θετικό στον ιό.

Το όνομα του ανθρώπου που διαγνώστηκε θετικός δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, με το συγκεκριμένο άτομο να είναι πλέον υποχρεωμένο να μπει σε αυτοαπομόνωση για επτά ημέρες μέχρι να εξεταστεί ξανά.

Ωστόσο, ξέρουμε την ομάδα στην οποία ανήκει, με την Τότεναμ να εκδίδει ανακοίνωση λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τον πέμπτο γύρο τεστ και να λέει μεταξύ άλλων:

"Ενημερωθήκαμε από την Premier League πως υπήρχε ένα θετικό τεστ για κορονοϊό μετά από τον τελευταίο γύρο ελέγχου στο προπονητικό μας κέντρο.

Εξαιτίας του ιατρικού απορρήτου, το όνομα δεν θα αποκαλυφθεί. Πρόκειται για ασυμπτωματικό άτομο προς το παρόν που θα τεθεί σε αυτοαπομόνωση για επτά ημερες, ακολουθώντας το πρωτόκολλο της Premier League, πριν υποβληθεί σε νέα τεστ".

Τα τελευταία τεστ έλαβαν χώρα την Δευτέρα και την Τρίτη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από 3.882 που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των πρώτων τεσσάρων γύρων, μόνο 12 είχαν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξη που είχε δώσει στο "Sky Sports" την περασμένη Πραρασκευή ο εκτελεστικός διευθυντής της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, είχε πει πως τα αποτελέσματα από τους τρεις πρώτους γύρους ελέγχων ήταν καθησυχαστικά και πως ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν σε αναμενόμενο επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ