ΑΓΓΛΙΑ

Premier League: Η τεράστια τρύπα από την αναβολή της καλοκαιρινής περιοδείας

Chinese fans of Manchester United's goalkeeper David De Gea watch the team's training session at the Olympic Sports Center Stadium in Beijing, Sunday, July 24, 2016. Manchester United will play a friendly soccer match against Manchester City in Beijing on Monday night. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Chinese fans of Manchester United's goalkeeper David De Gea watch the team's training session at the Olympic Sports Center Stadium in Beijing, Sunday, July 24, 2016. Manchester United will play a friendly soccer match against Manchester City in Beijing on Monday night. (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Οι καλοκαιρινές περιοδείες των ομάδων αναμένεται να μη γίνουν (αν και κάποιες ψάχνουν εναλλακτικές) κάτι που θα τους κοστίσει περίπου 300 εκατομμύρια λίρες.

Συνεχώς βγαίνουν προς τα έξω πολλά στοιχεία σχετικα με τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην οικονομία των ομάδων. Πόσο, δηλαδή, επηρεάζει τα οικονομικά τους δεδομένα η πανδημία, αλλά και το συνολικό ύψος της τρύπας στα ταμεια τους.

Χτες (21/05) έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χρέη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, η αύξηση του καθαρού ποσού φτάνει το 42%. Ένας από τους λόγους που θα συμβεί αυτό είναι και η ματαίωση της καλοκαιρινής περιοδείας της ομάδας στη Ασία.

Οι κόκκινοι του Μάντσεστερ είναι η όμαδα με τους περισσότερους φιλάθλους στην περιοχή και είναι φυσικό να έχει και τα περισσότερα έσοδα τα οποία φτάνουν σε πολλά εκατομμύρια.

Για να έχετε μία εικόνα υπολογίζεται ότι συνολικά όλες οι ομάδες της Premier League θα έβαζαν στα ταμεία τους περίπου 300 εκατομμύρια λίρες από την καλοκαιρινή τους περιοδεία με το μεγαλύτερο ποσοστό εξ αυτών να πήγαινε στο Big 6.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Φυσικά, οι ομάδες δεν καθονται με σταυρωμένα τα χέρια αφού αναζητούν λύσεις ώστε να μην έχουν τόσο μεγάλες τρύπες στα ταμεία τους.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει δεν αποκλείεται να δούμε και ομάδες να κάνουν, ευρωπαϊκή περιοδεία!

Όλα τα παραπανω φυσικά στο μέτρο του δυνατού αφού πάντα υπάρχει ο κορονοϊός και τα μετρα που υπαρχουν για αυτόν που απαγορεύουν διεξαγωγή αγωνων με κόσμο στις εξέδρες κλπ κλπ.

Μένει να δούμε εάν θα τα καταφέρουν και τι θα σκαρφιστούν τα επιτελεία των ομάδων για να μειώσουν τη χασούρα τους.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ