ΑΓΓΛΙΑ

Premier League: Έξι κρούσματα κορονοϊού σε τρεις ομάδες

Gates stand locked outside the closed Manchester City Etihad Stadium, in Manchester, northern England, as the English Premier League soccer season has been suspended due to coronavirus, Thursday, April 9, 2020. The new coronavirus causes mild or moderate symptoms for most people, but for some, especially older adults and people with existing health problems, it can cause more severe illness or death. (AP Photo/Jon Super)
Gates stand locked outside the closed Manchester City Etihad Stadium, in Manchester, northern England, as the English Premier League soccer season has been suspended due to coronavirus, Thursday, April 9, 2020. The new coronavirus causes mild or moderate symptoms for most people, but for some, especially older adults and people with existing health problems, it can cause more severe illness or death. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα και της Premier League καθώς έξι μέλη από τρεις διαφορετικές ομάδες βρέθηκαν θετικοί και μπαίνουν σε καραντίνα.

Την ώρα που οι ομάδες της Premier League συμφώνησαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα, ο κορονοϊός έρχεται να τους χτυπήσει την πόρτα και να υπενθυμίσει σε όλους πως ο κίνδυνος όχι μόνο δεν έφυγε αλλά είναι εδώ, ανάμεσά τους.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης (19/5) βρέθηκαν 6 κρούσματα κορονοϊού σε τρεις ομάδες της Premier League από ελέγχους που έγιναν την Κυριακή και την Δευτέρα, την ώρα μάλιστα που οι άνθρωποι της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας ευελπιστούν πως θα γυρίσουν στη δράση στα μέσα Ιουνίου.

Premier League: Έξι κρούσματα κορονοϊού σε τρεις ομάδες
AP PHOTO/JON SUPER

"Η Premier League παρέχει αυτές τις πληροφορίες για λόγους ακεραιότητας και διαφάνειας της διοργάνωσης.

Δεν θα δοθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες ως προς τα σωματεία ή τα άτομα και τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιούνται με αυτόν τον τρόπο μετά από κάθε γύρο δοκιμών", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ, η άσχημη αυτή εξέλιξη ήρθε την ημέρα που οι ομάδες άρχισαν να κάνουν ξανά προπονήσεις, αν και οι παίκτες δεν μπορούν να έρχονται σε σωματική επαφή, με την Premier League να βρίσκεται στο ψυγείο από τις 13 Μαρτίου και 92 ματς να βρίσκονται ακόμα στον αέρα λόγω του κορονοϊού.

Premier League: Έξι κρούσματα κορονοϊού σε τρεις ομάδες
PETER BYRNE/PA VIA AP

"Για να ξεκινήσει η δράση στην Bundesliga χρειάστηκε να περάσουν πέντε εβδομάδες από τις προπονήσεις χωρίς επαφή στα παιχνίδια.

Μετά από την ανακοίνωση της Δευτέρας από την Premier League, αυτό σημαίνει πως 19 ή 26 Ιουνίου είναι πλέον οι δύο επικρατέστερες ημερομηνίες για ένα πιθανό restart".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ