ΑΓΓΛΙΑ

Premier League: Εξετάζεται η επιστροφή στις προπονήσεις τον Μάιο

Manchester City's Phil Foden, right, and Manchester United's Nemanja Matic compete for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Phil Foden, right, and Manchester United's Nemanja Matic compete for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η διοργανώτρια αρχή και οι ομάδες της Premier League εξετάζουν το ενδεχόμενο να αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις στις αρχές Μαΐου με τους παίκτες να υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ.

Το ότι η διοργανώτρια αρχή της Premier League προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε να ολοκληρωθεί η χρονιά είναι κάτι που το έχουμε καταλάβει. Ωστόσο, οι εξελίξεις στο θέμα του κορονοϊού αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα.

Αυτή τη φορά ένα δημοσίευμα της Mirror ήρθε να βάλει την κουβέντα σε άλλη διάσταση.

Η Κυβέρνηση της χώρας τόνισε ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των διαθέσιμων τεστ, αλλά και πως θα τεθούν στη διάθεση των Αρχών ειδικά τεστ εξπρές για πιο σύντομα αποτελέσματα.

Πώς επηρεάζουν όλα αυτά το ενδεχόμενο να αρχίσει πιο γρήγορα η Premier League; Η διοργανώτρια αρχή και οι ομάδες της Premier League εξετάζουν το ενδεχόμενο να αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις στις αρχές Μαΐου.

Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει όλες οι ομάδες να προμηθευτούν τα απαραίτητα τεστ και να υποβάλλονται σε αυτά καθημερινά οι παίκτες. Μένει να δούμε εάν αυτό το σενάριο θα προχωρήσει και φυσικά ποια θα είναι η αντίδραση των ποδοσφαιριστών.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ