ΑΓΓΛΙΑ

Πούλαγε t-shirts με το... Kop η Έβερτον!

Πούλαγε t-shirts με το... Kop η Έβερτον!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Έβερτον μετά την μυθική γκάφα να διαθέτουν προς πώληση online το "Everton Royal Crowd T-Shirt" που στην πραγματικότητα απεικόνιζε το Kop της Λίβερπουλ!

Ένας... αετομάτης οπαδός παρατήρησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με ένα από τα σχέδια στα t-shirts που διέθετε online η Έβερτον. Και όταν κατάλαβε το λάθος, έκανε τους ανθρώπους των "ζαχαρωτών" να το φυσάνε και να μην κρυώνει!

Η Έβερτον αναγκάστηκε άμεσα να αποσύρει τη σειρά "Royal Crowd T-Shirt", αφού η τυπωμένη εικόνα ήταν από τον Kop της Λίβερπουλ (!) "ντυμένη" σε μπλε φόντο και το logo της ομάδας επάνω.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν από παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Λιντς στις 28 Απριλίου του 1969, το οποίο είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο δίχως τέρματα. Ο πόντος αυτός είχε σταθεί αρκετός για τη Λιντς που "κλείδωσε" τον τίτλο της First Division μπροστά σε 53,750 θεατές στο Anfield.

Ο οπαδός που ανακάλυψε το λάθος tweetαρε την παρακάτω σύνθεση φωτογραφιών, επισημαίνοντας την ντροπιαστική γκάφα της Έβερτον:

Πούλαγε t-shirts με το... Kop η Έβερτον!

Η κινητοποίηση στους ανθρώπους της ομάδας ήταν άμεση και η σειρά "Everton Royal Crowd T-Shirt" αποσύρθηκε αμέσως από την διάθεση του κοινού.

Η σημαία της Λίβερπουλ και ανοιχτά παράθυρα στο βάθος δεν αφήνουν αμφιβολία ότι πρόκειται πράγματι για το Kop...

Πούλαγε t-shirts με το... Kop η Έβερτον!
Πούλαγε t-shirts με το... Kop η Έβερτον!

Σίγουρα η μεταξύ τους αναμέτρηση την επόμενη Παρασκευή (5/1/2018) για τον τρίτο γύρο του FA Cup μόλις έγινε πιο... πικάντικη.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ