ΑΓΓΛΙΑ

Ποντένσε: "Βγήκα πιο δυνατός από το lockdown"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Διψασμένος να επιστρέψει στη δράση μετά από τους πρώτους μήνες του στην Αγγλία όπου σημαδεύτηκαν από το σαρωτικό πέρασμα του κορονοϊού, εμφανίστηκε με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Γουλβς ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μετακόμισε με όνειρα και προδοσκίες στο Νησί μετά από τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο κορονοϊός έβαλε στον πάγο όχι μόνο το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στο σύνολό του αλλά και όλο τον πλανήτη για πάνω από δύο μήνες, με τον Πορτογάλο winger να καλείται όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας να παραμείνει σε καλή κατάσταση ενόψει του restart.

Σε συνέντευξή του μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα των λύκων, ο Ποντένσε μίλησε για τη δίψα που έχει να παίξει ποδόσφαιρο μετά από πολύμηνη αποχή αλλά και το πώς διαχειρίστηκε όλη αυτή την πίεση που ένιωσε το προηγούμενο διάστημα, όπου χρειάστηκε να μείνει κλεισμένος στο σπίτι του εν μέσω πανδημίας.

Διαβάστε αποσπάσματα από τις δηλώσεις του πρώην άσο του Ολυμπιακού:

Για την επικείμενη επανέναρξη της Premier League:

"Νιώθεις νευρικός γιατί έχεις να αγωνιστείς τρεις ή τέσσερις μήνες. Είναι επίσης λίγο ενοχλητικό να επιστρέφεις μετά από πολύ καιρό και να μην έχεις οπαδούς στις εξέδρες, αλλά πιστεύω επίσης ότι αυτή η δοκιμασία έχει κάνει όλους πολύ πιο πρόθυμους να επιστρέψουν. Μιλώντας για τον εαυτό μου, δεν έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο στη ζωή μου χωρίς να αγωνιστώ, οπότε ανυπομονώ πραγματικά να παίξω ξανά, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα που ήρθα για να παίξω και δεν μπόρεσα να το κάνω".

Για το lockdown λίγο μετά την άφιξή του στην Μεγάλη Βρετανία:

"Ήταν πιο δύσκολο από ότι συνήθως, ειδικά επειδή είχα μόνο μισό μήνα για να γνωρίσω την πόλη και ο χειμώνας δεν βοήθησε πολύ. Αλλά είχα πολλή βοήθεια από όλους στο κλαμπ, όσον αφορά τα ψώνια, την προπόνηση, το φαγητό, τα πάντα. Αυτό έκανε τη διαμονή μου εδώ στην Αγγλία κατά τη διάρκεια της πανδημίας ευκολότερη.

Είναι δύσκολο για μένα να περιγράψω την εμπειρία, γιατί βίωσα κάτι πολύ καλό από τη μία πλευρά, τη βοήθεια που μου έδωσε το κλαμπ, αλλά από την άλλη, και κανένας δεν φταίει για αυτό, έφτασα στο χώρα και μετά από ένα μήνα έκλεισαν τα πάντα και αναγκάστηκα να μείνω στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα πιο δυνατός από το lockdown".

Για το πώς πέρασε το χρόνο του μακριά από το ποδόσφαιρο:

"Όντας μια μεταβατική περίοδος μεταξύ χειμώνα και καλοκαιριού, δεν είχα πολλά μέρη να πάω λαμβάνοντας υπόψη τον άσχημο καιρό, οπότε κατέληξα να μείνω σπίτι, πηγαίνοντας στο κλαμπ για να προπονηθώ όποτε μπορούσα ή ακόμα κάνοντας προπόνηση στο σπίτι.

Έχω διαβάσει βιβλία, έχω δει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες και προσπάθησα να περάσω τον χρόνο με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Δεν νομίζω ότι με ενοχλούσε που ήμουν στο σπίτι για τόσο πολύ καιρό, καθώς πάντα έβρισκα κάτι να κάνω και να διασκεδάσω".

Για το στόχο του στο φινάλε της σεζόν:

"Νομίζω ότι έχοντας λιγότερο χρόνο μεταξύ των αγώνων θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στη διαχείριση της ομάδας και στη διαχείριση τραυματισμών, κάτι που όπως είδαμε στη Γερμανία, υπήρχαν δυστυχώς πολλοί. Θα ξεκινήσουμε να παίζουμε χωρίς κανονική προετοιμασία και ο αριθμός των παιχνιδιών που θα έχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι επιζήμιος για τους παίκτες, γι΄αυτό και μπήκε ο κανονισμός των πέντε αλλαγών σε κάθε ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ