ΑΓΓΛΙΑ

Ποιο Champions League; Το Πόρτσμουθ - Έξετερ ήταν το ματς της βραδιάς

Ποιο Champions League; Το Πόρτσμουθ - Έξετερ ήταν το ματς της βραδιάς

Απίθανα πράγματα έγιναν στο ματς της Πόρτμουθ με την Έξετερ, με την πρώτη να σκοράρει στο 91' και στο 96' για να προκριθεί για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό του EFL Trophy.

Την ώρα που η Ντόρτμουντ υποδεχόταν την Παρί Σεν Ζερμέν και η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Λίβερπουλ, ένα άλλο ματς ήταν αυτό που έκανε κόσμο να κλάψει και από χαρά, αλλά και από απογοήτευση. Πόρτσμουθ και Έξετερ πάλεψαν για την πρόκριση στον Τελικό EFL Trophy, με το 3-2 να στέλνει την πρώτη στον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ και τη δεύτερη να προσπαθεί να καταλάβει πως ηττήθηκε ενώ προηγήθηκε με 2-1 στο 89'.

Ο Τέιλορ έγραψε το 0-1 στο 79', ο Χάρνες ισοφάρισε στο 1-1 στο 86', ο Μπέρτζες έβαλε αυτογκόλ για το 1-2 στο 89' και όλα έδειχναν νίκη της Έξετερ και πρόκριση στον τελικό. Ο ΜακΓκίχαν είχε διαφορετική γνώμη και ισοφάρισε στο 2-2 στο 91', πριν ο Μαρκίς γράψει το 3-2 στο 96' μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς καθώς με αυτό το τέρμα η Πόρτσμουθ βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ματς του τροπαίου, το οποίο κατέκτησε πέρυσι στα πέναλτι απέναντι στη Σάντερλαντ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ