ΑΓΓΛΙΑ

Ποινή έξι ματς στον Μαζουακού

Chelsea's Eden Hazard, right, is challenged by West Ham United's Arthur Masuaku during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at the London stadium in London, Saturday, Dec. 9, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Eden Hazard, right, is challenged by West Ham United's Arthur Masuaku during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at the London stadium in London, Saturday, Dec. 9, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η αγγλική ομοσπονδία επέβαλε ποινή έξι αγωνιστικών στον Αρτούρ Μαζουακού για το φτύσιμο σε αντίπαλό του κατά την ήττα αποκλεισμό από τη Γουίγκαν.

Ο Αρτούρ Μαζουακού δεν έλεγξε τα νεύρα του στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με αντίπαλο τη Γουίγκαν για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Αγγλίας, με συνέπεια να φτύσει παίκτη των γηπεδούχων κι όπως είναι φυσιολογικό να έρθει αντιμέτωπος με τις κυρώσεις τς αγγλικής ομοσπονδίας.

Η FA επέβαλε ποινή έξι ματς στον πρώην αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος μεταξύ άλλων ενδέχεται να τιμωρηθεί με βάση τον εσωτερικό κανονισμό των "σφυριών" κι από τον τεχνικό του, Ντέιβιντ Μόγες.

Ο Μαζουακού έδειξε μεταμέλεια για την ενέργειά του - ανέφερε ότι το έκανε πάνω στην ένταση της στιγμής - σε δηλώσεις του, αλλά αυτή δεν ήταν ικανή να προκαλέσει την επιείκεια της αγγλικής ομοσπονδίας στην απόφαση που έλαβε. Θα απουσιάσει, δηλαδή, από τις αναμετρήσεις με Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον, Γουόφορντ, Λίβερπουλ, Σουόνσι και Μπένρλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ