ΑΓΓΛΙΑ

Πελεγκρίνι: "Ήθελα να μείνει στην Γουέστ Χαμ ο Άντριαν"

West Ham's manager Manuel Pellegrini waits for the start of the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester City at London stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
West Ham's manager Manuel Pellegrini waits for the start of the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester City at London stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αποθέωσε τον ήρωα της Λίβερπουλ στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, Αντριάν, τονίζοντας πως δεν ήθελε να αποχωρήσει ο Ισπανός κίπερ από την Γουέστ Χαμ.

Το φετινό καλοκαίρι δεν θα το ξεχάσει ποτέ ο Αντριάν καθώς έχει ζήσει εμπειρίες και καταστάσεις που άλλοι δεν βιώνουν σε μία ολόκληρη ζωή. Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Γουέστ Χαμ όπου φόρεσε 125 φορές τη φανέλα της στην Premier League αποτέλεσε παρελθόν από τους Λονδρέζους στο φινάλε της σεζόν και έμεινε για μήνες στο ταμείο ανεργίας.

Πριν από δέκα ημέρες όμως η τύχη του χαμογέλασε καθώς βρήκε συμβόλαιο στην Λίβερπουλ παίρνοντας τη θέση του Σιμόν Μινιολέ ως δεύτερος γκολκίπερ, ενώ η ατυχία του Άλισον με τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Νόριτς, άνοιξε την πόρτα της 11άδας στον Ισπανό.

Και όχι μόνο αυτό: ήταν βασικός κόντρα στην Τσέλσι στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ (πρώτη φορά βασικός σε επίσημο παιχνίδι μετά τον Φεβρουάριο) και στο φινάλε χάρισε το τρόπαιο στους πρωταθλητές Ευρώπης αποκρούοντας το πέναλτι του Άμπραχαμ.

Liverpool's goalkeeper Adrian celebrates after winning the UEFA Super Cup soccer match between Liverpool and Chelsea, in Besiktas Park, in Istanbul, Thursday, Aug. 15, 2019. Liverpool won 5-4 in a penalty shootout after the game ended tied 2-2. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Liverpool's goalkeeper Adrian celebrates after winning the UEFA Super Cup soccer match between Liverpool and Chelsea, in Besiktas Park, in Istanbul, Thursday, Aug. 15, 2019. Liverpool won 5-4 in a penalty shootout after the game ended tied 2-2. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Όπως ήταν λογικό, μετά την αποθέωση αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο δεν μπόρεσε να βρει θέση στο ρόστερ της Γουέστ Χαμ τη φετινή σεζόν, με την απάντηση να έρχεται από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι λίγες ώρες μετά τον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, επειδή έπαιξε αρκετά χρόνια στην Γουέστ Χαμ. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας.

Για διαφορετικούς λόγους δεν μπορούσε να έρθει σε συμφωνία με την ομάδα για να συνεχίσει εδώ. Τον θέλαμε εδώ επειδή δεν είναι απλά ένας καλός γκολκίπερ αλλά και ένας καλός παίκτης για το σύνολο.

Υπέγραψε στην Λίβερπουλ και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαι χαρούμενος για αυτόν", δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός των "σφυριών" για τον πρώην κίπερ της ομάδας του και νυν της Λίβερπουλ.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, AP Photo/Thanassis Stavrakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στη Λίβερπουλ το ευρωπαϊκό Σούπερκαπ, 5-4 στα πέναλτι την Τσέλσι
Απίθανος Κλοπ φώναζε τον Αντριάν σαν τον Σταλόνε στο "Ρόκι"!
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ