ΑΓΓΛΙΑ

Παρτενέρ του Τέρι στην Άστον Βίλα ο Σαμπά

Παρτενέρ του Τέρι στην Άστον Βίλα ο Σαμπά
© ASTON VILLA FC VIA GETTY IMAGES

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού, Κριστοφέρ Σαμπά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την αγγλική ομάδα.

Στην Άστον Βίλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστοφέρ Σαμπά. Ο Κονγκολέζος αμυντικός, ο οποίος ήταν χωρίς ομάδα απ' τον περασμένο Ιανουάριο, όταν κι έμεινε ελεύθερος απ' τον Παναθηναϊκό, δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα στους "χωριάτες", με τον Στιβ Μπρους να μένει ικανοποιημένος και να εισηγείται την απόκτησή του.

Ο 33χρονος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την αγγλική ομάδα, επιστρέφοντας στο Νησί ύστερα από μία τετραετία. Στην Άστον Βίλα θα βρει τον Τζον Τέρι, με τον οποίο δεν αποκλείεται σε αρκετά παιχνίδια να αποτελέσουν το "δίδυμο" στο κέντρο της άμυνας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο με την Άστον Βίλα. Έχω παίξει κόντρα στην Άστον Βίλα αρκετές φορές κατά το παρελθόν και πάντα είχα απεριόριστο σεβασμό στο σύλλογο. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο αγώνα. Θα είναι μία μεγάλη σεζόν, όπως όλοι γνωρίζουν, και θα είμαι χαρούμενος αν καταφέρω κι εγώ απ' την πλευρά να συνεισφέρω με κάποιον τρόπο", δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

H ανακοίνωση:

Photo Credits: Aston Villa Twitter

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ