ΑΓΓΛΙΑ

Παλαίμαχος γκολκίπερ της Γουέστ Χαμ βγάζει στη σέντρα τον Ρομπέρτο

Παλαίμαχος γκολκίπερ της Γουέστ Χαμ βγάζει στη σέντρα τον Ρομπέρτο
EUROKINISSI

Ο Ρομπέρτο δέχτηκε αρκετά γκολ στα πρώτα του παιχνίδια με την Γουέστ Χαμ και βρέθηκε στο επικέντρο κριτικής, με την πιο σκληρή να βγαίνει από τα χείλη του παλαίμαχου κίπερ των σφυριών Φιλ Παρκς.

Ο τραυματισμός του Λούκας Φαμπιάνσκι στον αγώνα με την Μπόρνμουθ τον περασμένο Σεπτέμβριο άνοιξε την πόρτα της ενδεκάδας για τον Ρομπέρτο, λίγο καιρό αφότου τον είχε αποκτήσει η Γουέστ Χαμ ως ελεύθερο, ωστόσο ο πρώην κίπερ του Ολυμπιακο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Λονδρέζων.

Τουναντίον. Τα 11 γκολ που έχει δεχτεί στα 5 τελευταία ματς που αγωνίστηκε βασικός και οι ασταθείς εμφανίσεις του (το περασμένο Σάββατο έβαλε αυτογκόλ μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ στην ήττα της ομάδας του με 3-0 από την Μπέρνλι για την 12η αγωνιστική της Premier League) τον έβαλαν στο στόχαστρο και μάλιστα υπήρχε και δημόσια σκληρή τοποθέτηση εις βάρος του.

West Ham United goalkeeper Roberto, centre, scores an own goal, during the English Premier League soccer match between Burnley and West Ham United, at Turf Moor, in Burnley, England,  Saturday, Nov. 9, 2019. (Ian Hodgson/PA via AP)
West Ham United goalkeeper Roberto, centre, scores an own goal, during the English Premier League soccer match between Burnley and West Ham United, at Turf Moor, in Burnley, England, Saturday, Nov. 9, 2019. (Ian Hodgson/PA via AP) IAN HODGSON/PA VIA AP

Αυτή προήλθε από τον Φιλ Παρκς, με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ομάδας του Ανατολικού Λονδίνου να ερωτάται για την απόδοση του άλλοτε κίπερ του Ολυμπιακού και να αναφέρει: "Δεν μου αρέσει καθόλου και για να είμαι ειλικρινής, δεν μου μοιάζει για τερματοφύλακας.

Φαίνεται σαν ένας παίκτης που αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο σε κάποια άλλη θέση, ο οποίος με κάποιον τρόπο βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ.

Μπορεί να την γλιτώσαμε σε μερικά παιχνίδια που τον είχαμε βασικό όμως και μόνο στην ιδέα ότι θα βρίσκεται εκεί μέχρι τον Ιανουάριο, ανησυχώ πολύ.

Κάπως έτσι εξηγείται η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχει η ομάδα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος τερματοφύλακας.

Σημειώνεται πως στα πέντε ματς που έχει υπερασπιστεί την εστία της Γουέστ Χαμ, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη και με απολογισμό 1 ισοπαλία και 4 ήττες από τις 5 Οκτωβρίου και έπειτα, βρίσκεται στην 16 θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ