ΑΓΓΛΙΑ

Οπαδός της Πόρτσμουθ κλώτσησε παίκτη της Σάντερλαντ

Οπαδός της Πόρτσμουθ κλώτσησε παίκτη της Σάντερλαντ

Ο αμυντικός της Σάντερλαντ, Λουκ Ο' Νάιεν, δέχτηκε επίθεση από οπαδό της Πόρτσμουθ, όταν με τη φόρα που είχε "καβάλησε" τη διαφημιστική πινακίδα και έπεσε στους υποστηρικτές της αντίπαλης ομάδας. (VIDEO)

Το βράδυ της Πέμπτης (16/5) η Πόρτσμουθ τέθηκε αντιμέτωπη με τη Σάντερλαντ, στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs για την άνοδο στην Championship. Στο 64ο λεπτό, ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0, ο αμυντικός της Σάντερλαντ Λουκ Ο' Νάιεν επιχείρησε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τομ Νέιλορ, αλλά με τη φόρα που είχε "καβάλησε" τη διαφημιστική πινακίδα και έπεσε στους υποστηρικτές της αντίπαλης ομάδας.

Τότε ένας από αυτούς τον κλώτσησε, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στο Fratton Park. Μετά τον αγώνα ο Ο' Νάιεν ρωτήθηκε αν θα υποβάλει μήνυση και απάντησε: "Με ρώτησε η αστυνομία, αλλά εντάξει, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έγινε ό,τι έγινε. Νομίζω ότι ο οπαδός συνελήφθη, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο".

Για την ιστορία, το ματς έληξε 0-0 και με το 1-0 του πρώτου αγώνα η Σάντερλαντ πέρασε στον τελικό των Playoffs, όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Τσάρλτον - Ντονκάστερ απόψε (21.45). Δείτε το video:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ