ΑΓΓΛΙΑ

Οπαδός της Γουλβς πέταξε δοχείο ποτού προς τον Στέρλινγκ!

Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο περιπετειώδης τρόπος που άνοιξε το σκορ η Σίτι απέναντι στην Γουλβς έφερε έκρηξη στην κερκίδα των γηπεδούχων, με οπαδό να εκτοξεύει φλάσκι με στόχο να πετύχει τον Στέρλινγκ!

Το φινάλε στην αναμέτρηση της Γουλβς με την Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Παρασκευής βρήκε την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να πανηγυρίζει μία τεράστια νίκη με 3-2 που την εκτόξευσε στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την 4η Τσέλσι, ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε λίγη ώρα νωρίτερα πως οι λύκοι θα πετύχαιναν αυτή τη σπουδαία νίκη.

Και αυτό γιατί παρά το γεγονός πως οι πρωταθλητές Αγγλίας βρέθηκαν να αγωνίζονται από το 12' με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Έντερσον, κατάφεραν όχι μόνο να απορροφήσουν την πίεση των γηπεδούχων αλλά βρήκαν και δύο γκολ, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ στο 25' και στο 50.

Το πρώτο πάντως εξ αυτών έβαλε μπουρλότο στο ματς. Μετά από χρήση του VAR δόθηκε πέναλτι για την Σίτι σε ανατροπή του Μαχρέζ από τον Ντεντόνκερ (σωστή απόφαση), στη συνέχεια ο Ρουί Πατρίσιο απέκρουσε το πέναλτι του Μαχρέζ αλλά κρίθηκε πως δεν είχε κανένα από τα δύο πόδια του πάνω στη γραμμή και αποφασίστηκε επανάληψη της εκτέλεσης, για να γίνει τελικά το 1-0 όταν ο Πορτογάλος απέκρουσε και πάλι το πέναλτι και ο Άγγλος πήρε το ριμπάουντ και ευστόχησε.

Όλη αυτή η διαδικασία εξόργισε τους φίλους των γηπεδούχων που τα έβαλαν με το VAR όμως δεν έμειναν μόνο στα υβριστικά συνθήματα με στόχο τη διαιτησία και την... τεχνολογία αλλά ξέφυγαν και έβαλαν στο στόχαστρο τον σκόρερ Στέρλινγκ.

Από την κερκίδα πετάχτηκαν αρκετά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένα δοχείο ποτού (φλάσκι), με τον διαιτητή Μάρτιν Άτκινσον να το μαζεύει μάλιστα από το χορτάρι και να το παραδίδει στον τέταρτο διαιτητή, υποχρεώνοντας τους ανθρώπους της Γουλβς να κάνουν έκκληση από τα μεγάφωνα για να σταματήσουν οι ρίψεις.

Οπαδός της Γουλβς πέταξε δοχείο ποτού προς τον Στέρλινγκ!

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα αγγλικά ΜΜΕ, η Γουλβς αναμένεται να απολογηθεί για την άσχημη συμπεριφορά των φιλάθλων της και μένει να δούμε με ποιο τρόπο θα τιμωρηθεί από την αγγλική FA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκουαρδιόλα: "Αν τα παρατήσουμε, θα μείνουμε εκτός Ευρώπης"
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ