ΑΓΓΛΙΑ

Ομάδα της Championship θέλει τον Γιουσέιν Μπολτ

Jamaica's Usain Bolt makes his trademark gesture during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Μπολτ (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Πρόταση στον Γιουσέιν Μπολτ έκανε η Μπέρτον, ομάδα της Championship. Ο πρόεδρος κάλεσε τον Τζαμαϊκανό σταρ του στίβου να δοκιμαστεί και αν πείσει να αποκτηθεί. Αντιδρά ο προπονητής.

Ο Γιουσέιν Μπολτ αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δράση μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, το οποίο ολοκληρώθηκε προ ημερών. Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τζαμαϊκανό να στρέφεται τώρα στο ποδόσφαιρο, έδιναν και έπαιρναν.

Κάπου εδώ έρχεται η Μπέρτον, ομάδα που συμμετέχει στην Championship, τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, να καταθέσει πρόταση στον 31 ετών θρύλο του στίβου. Όπως ανέφερε στη Sun ο πρόεδρος της ομάδας, Μπεν Ρόμπινσον:

"Θα μπορούσε να έρθει για δοκιμαστικά. Είναι πολύ γρήγορος. Ενδιαφερόμαστε γι' αυτόν φυσικά". Ο Μπολτ, φανατικός υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει επανειλημμένως εκφράσει τη θέλησή του να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Πάντως ο προπονητής της Μπέρτον, Νάιτζελ Κλαφ, δεν είδε και με τόσο καλό μάτι την προοπτική απόκτησης του Μπολτ. Μιλώντας μετά την ήττα (0-2) από τη Μίντλεσμπρο, απάντησε γι' αυτό: "Αν ενδιαφέρομαι; Όχι. Ενδιαφέρομαι να νικήσουμε την Παρασκευή το βράδυ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Matthias Schrader)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ