ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάδα στην Αγγλία κέρδιζε 7-2 στο 62' και όμως έχασε με 8-9!

Dudelange's Daniel Sinani, left and Betis' Marc Bartra challenge for the ball during a Group F Europa League soccer match between Betis and Dudelange at Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Manuel Gomez)
Dudelange's Daniel Sinani, left and Betis' Marc Bartra challenge for the ball during a Group F Europa League soccer match between Betis and Dudelange at Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Manuel Gomez) AP

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Διαβάστε τι απίθανο συνέβη απόψε (4/10) στην Αγγλία, ανάμεσα στη Νανίτον και τη Χέιλσόουεν.

Είναι από τις ειδήσεις που λες ότι πρέπει να πλασάρεις με ψυχραιμία, για να την πιστέψει ο αναγνώστης. Πως αλλιώς να το θέσει κανείς αυτό που έγινε απόψε στο FA Youth Cup της Αγγλίας; Νανίτον και Χέιλσόουεν συναντήθηκαν μπροστά σε κοινό 83 ανθρώπων (!) όμως ουδείς μπορούσε να φανταστεί αυτό που ακολούθησε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 7-2 στο 57' (με σκόρερ τον Κόρκοραν στο 1', το 43', το 52', το 57', τον Τζόουνς στο 7' και στο 49' και τον Γουαντζόχι στο 22'), κράτησαν απόσταση πέντε γκολ μέχρι το 62', εκεί όμως ξεκίνησε η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Ντανκς στο 62', Γκρίφιθς στο 70', Μουτάσα στο 71', Ντανκς στο 80', Μπέρντ στο 86', Τουντγκάι στο 92' και στο 96' έβαλαν ο κάθε ένας το λιθαράκι του με τον Κόρκοραν να βάζει το όγδοο γκολ των γηπεδούχων στο 80', αλλά να μην είναι αρκετό για τη νίκη.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι εύκολο να βρει κάποιος, πέρα από την ανασκόπηση στην ιστοσελίδα της Νανίτον , όμως το σίγουρο είναι ένα: Η Χέιλσόουεν έκανε την ανατροπή της χρονιάς και πήρε μια νίκη που οι νεαροί ποδοσφαιριστές της θα θυμούνται και θα εξιστορούν μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ