ΑΓΓΛΙΑ

Ομάδα στην Αγγλία εγκατέλειψε αγώνα λόγω ρατσιστικών επιθέσεων

Ομάδα στην Αγγλία εγκατέλειψε αγώνα λόγω ρατσιστικών επιθέσεων

Η Χάρινγκεϊ Μπόρο αποχώρησε από το παιχνίδι με τη Γέοβιλ, όταν δύο παίκτες της δέχτηκαν ρατσιστικές επιθέσεις από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων. Επικρότησε την κίνηση ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Στον τέταρτο γύρο του FA Cup η Χάρινγκεϊ Μπόρο υποδέχτηκε το Σάββατο (19/10) τη Γέοβιλ Τάουν. Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων εξαπέλυσαν ρατσιστική επίθεση στον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Βαλερί Παχετάτ, αλλά και στον αμυντικό Κόμπι Ρόουε.

Η Χάρινγκεϊ αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και ύστερα από 20 λεπτά στα αποδυτήρια, οι διαιτητές διέκοψαν οριστικά το ματς. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τομ Λόιζου ανέφερε: "Ακόμα και αν τιμωρηθούμε, δεν με ενδιαφέρει. Ήταν αηδηστιακό αυτό που συνέβη προς τους παίκτες της ομάδας μου".

Όλα αυτά σημειώθηκαν μόλις λίγες μέρες μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκαν οι Άγγλοι στη Βουλγαρία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro. Ο διαιτητής είχε προειδοποιήσει δύο φορές τους Βούλγαρους ότι αν θα διακόψει το παιχνίδι, κάτι που δεν συνέβη τελικά.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, που είχε στοχοποιηθεί στην αναμέτρηση Βουλγαρία - Αγγλία, χειροκρότησε την κίνηση της Χάρινγκεϊ να αποχωρήσει από το γήπεδο.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ