Οι οπαδοί της Χαλ προσφέρουν 45 εκατ. ευρώ για να πάρουν την... ΠΑΕ!

Μέσω μιας κοινοπραξίας με την εταιρία SportyCo, οι οπαδοί της Χαλ κατέθεσαν πρόταση στον Assem Allam για να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας τους.

Πρόταση ύψους 45 εκατ. ευρώ κατέθεσε στον Assem Allam μια κοινοπραξία του Hull City Supporters Trust, με την εταιρία SportyCo. Ουσιαστικά πρόκειται για μια κίνηση των οπαδών της Χαλ, με σκοπό να πάρουν στα χέρια τους την αγαπημένη τους ομάδα.

Το πρωί της Δευτέρας (8/10) κατατέθηκε επίσημα μέσω email η πρόταση στον νυν ιδιοκτήτη της Χαλ, που είχε θέσει ως τιμή πώλησης το ποσό των 50 εκατ. ευρώ.

Η κοινοπραξία έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότηση από δύο ιδιώτες επενδυτές και την SportyCο, ενώ ήδη υπάρχουν σχέδια για τον τρόπο που θα αντλήσουν περισσότερα έσοδα από τη στιγμή που η Χαλ θα περιέλθει στα χέρια τους.

Την ίδια στιγμή είναι δεδομένο πως εφόσον το εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία, οι οπαδοί θα έχουν άμεση εκπροσώπηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

AP Photo/Jon Super

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Τέσσερις τίμιες εναλλακτικές του καφέ

Για να ξυπνάς και να έχεις ενέργεια, χωρίς τις παρενέργειες της καφεΐνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

"Ο Giannis έκλαιγε με αναφιλητά"

Ο Χρήστος Σαλούστρος, μπήκε στο studio του I Pod This Game με τον Χάρη Σταύρου και μοιράστηκε ανέκδοτες, ανατριχιαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.