ΑΓΓΛΙΑ

Οι φίλαθλοι της Λιντς αντιδρούν για τις πίτες

Οι φίλαθλοι της Λιντς αντιδρούν για τις πίτες

Ο Ιταλός ιδιοκτήτης της Λιντς αύξησε τις τιμές των εισιτήριων λόγω φαγητού και νερού, έτσι οι φίλαθλοι αντιδρούν και τον "χτυπούν" στο 17, στον αριθμό που μισεί

Τα εισιτήρια στο "Έλαντ Ρόουντ" είναι πλέον πιο ακριβά κατά 5 λίρες, ποσό που οι φίλαθλοι θα μπορούν να εξαργυρώσουν σε φαγητό και νερό.

Δηλαδή, θα πληρώνουν το φαγητό και το νερό ανεξάρτητα με αν το θα θέλουν να φάνε ή να πιουν. Αυτή είναι η απόφαση του Ιταλού ιδιοκτήτη, Μάσιμο Τσελίνο και υπάρχουν έντονες αντιδράσεις.

Πρόσφατα πήρε πίσω την απόφασή του να πουλήσει μέρος το μετοχών σε φιλάθλους, έτσι γενικά το κλίμα είναι άσχημο για αυτόν, αλλά θα τον χτυπήσουν... εκεί που πονάει.

Ο Τσελίνο είναι προληπτικός και συχαίνεται τον αριθμό 17. Στο επόμενο ματς εντός έδρας ματς της Λιντς λοιπόν, οι φίλαθλοι θα βγουν από το γήπεδο στο 17ο λεπτό και θα επιστρέψουν 17 λεπτά αργότερα.

Την αύξηση αυτή οι Άγγλοι την αποκαλούν "pie tax", δηλαδή φόρο της πίτας, ενώ ο οργανωτής της αντίδρασης του 17ου λεπτό δηλώνει: "Όλοι ξέρουμε πως μισεί τον αριθμό 17. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε στον Τσελίνο πως είναι ανεπιθύμητος. Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που διοικεί τον σύλλογο. Θέλουμε πίσω την ομάδα μας".

Οι φίλαθλοι της Λιντς αντιδρούν για τις πίτες
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ