Ο Βέλλιος στηρίζει την 6χρονη Κλεοπάτρα στη μάχη με τον καρκίνο

Ο Απόστολος Βέλλιος διέθεσε προς δημοπράτηση στο "Charity Idols" μία φανέλα του, ενημερώνοντας μέσω social media πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην 6χρονη Κλεοπάτρα Καμπακάκη που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Απόστολος Βέλλιος, που διέθεσε προς δημοπράτηση στο "Charity Idols" μία φανέλα του, ενημερώνοντας μέσω social media πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην 6χρονη Κλεοπάτρα Καμπακάκη που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η 6χρονη Κλεοπάτρα διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης το Νοέμβριο του 2017, ένα σπάνιο και επιθετικό είδος όγκου που κάνει απαραίτητη τη μεταφορά του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό.

Ο επιθετικός της Νότιγχαμ θέλησε να συνεισφέρει με τον τρόπο, διαθέτοντας σε δημοπρασία τη φανέλα του. Μια ανάλογη κίνηση είχε κάνει ο Βέλλιος τον Σεπτέμβρη του 2016, στηρίζοντας τον Λεωνίδα Κουτσούκη στη μάχη με τη λευχαιμία.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24