ΑΓΓΛΙΑ

Ο τρομακτικός τραυματισμός του Γέιτς με την Πορτ Βέιλ

Ο τρομακτικός τραυματισμός του Γέιτς με την Πορτ Βέιλ

Ένα τρομακτικό τραυματισμό χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι ενδεχόμενες παρενέργειες υπέστη ο 34χρονος αμυντικός της Πόρτ Βέιλ, Άνταμ Γέιτς, κατά τη διάρκεια σύγκρουσης με τον τερματοφύλακα της ομάδας του.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις ρεζέρβες της Πορτ Βέιλ με τις αντίστοιχες της Μόρκαμπ επισκιάστηκε από τον τρομακτικό τραυματισμό του 34χρονου αμυντικού της πρώτης, Άνταμ Γέιτς, κατόπιν σύγκρουσης με τον συμπαίκτη του και τερματοφύλακα της ομάδας, Σαν Χόρνμπι.

Ως αποτέλεσμα αυτής τραυματίστηκε σε μάγουλο, ζυγωματικό, μύτη και καρπό και πέρασε τη νύχτα νοσηλευόμενος. Δεν κινδυνεύει η ζωή του Γέιτς, ο οποίος έχασε σχεδόν όλη την περυσινή σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστού, αλλά εκφράζονται φόβοι για ενδεχόμενες παρενέργειες από τον τραυματισμό στο μέλλον.

Ο τρομακτικός τραυματισμός του Γέιτς με την Πορτ Βέιλ

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανησύχησαν για εμένα μετά το ατύχημα. Μετά από χρόνια καριέρας χωρίς προβλήματα, υπέφερα έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς που μπορεί να φανταστεί κανείς πριν από 18 μήνες (ρήξη χιαστού). Αλλά, ο πιο πρόσφατος μπορεί να μου δημιουργήσει προβλήματα μακροπρόθεσμα. Δεν ξέρουμε ακόμη τη σοβαρότητα του χτυπήματος στο μάτι", υποστήριξε ο Άνταμ Γέιτς.

Ο τεχνικός της Πορτ Βέιλ εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τον παίκτη του: "Λυπούμαστε όλοι για τον ίδιο και την οικογένειά του. Τραυματίστηκε στο μάγουλο, το ζυγωματικό, τη μύτη και τον καρπό στην ίδια φάση. Ποτέ δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο"

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ