ΑΓΓΛΙΑ

Ο Τόμας Κρίστιανσεν προπονητής της Λιντς

APOEL coach Thomas Christiansen gestures during the Europe League Group B soccer match between APOEL and Young Boys, at the GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Petros Karadjias)
Κρίστιανσεν AP

Ο Τόμας Κρίστιανσεν, που αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ και είχε προταθεί σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λιντς, στην Championship.

Μετά τον ΑΠΟΕΛ, Λιντς. Ο Τόμας Κρίστιανσεν που αποχώρησε από την κυπριακή ομάδα αναμένεται να αποτελέσει τον νέο τεχνικό του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέλαβε την 7η θέση στην Championship.

Ο Ισπανός προπονητής έχει συμφωνήσει με τα "παγώνια" και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση του deal. Ο 44χρονος τεχνικός είχε προταθεί σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όμως και πάλι έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Εκτός από τον ΑΠΟΕΛ ο γεννημένος στη Δανία προπονητής δούλεψε και στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ως βοηθός προπονητή εργάστηκε στην Al Jazira των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στη Λιντς θα αντικαταστήσει τον Γκάρι Μονκ, ο οποίος ανέλαβε τη Μίντλεσμπρο.

(AP Photo/Petros Karadjias)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ