ΑΓΓΛΙΑ

Ο Ρέντναπ ανέλαβε τη Μπέρμινγχαμ

Harry Redknapp as a television pundit before the English Premier League soccer match between Everton and Chelsea at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Saturday Sept. 12, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Harry Redknapp as a television pundit before the English Premier League soccer match between Everton and Chelsea at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Saturday Sept. 12, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Χάρι Ρέντναπ είναι επίσημα ο νέος προπονητής της Μπέρμπιγχαμ Σίτι που αγωνίζεται στην Championship, σε μια πρόσληψη που εκπλήσσει το Νησί. Η φοβερή αντίδραση της... συζύγου του 70χρονου και η παντελής αδιαφορία του ίδιου για το μισθό που θα λαμβάνει.

Ο πολύπειρος Βρετανός τεχνικός, Χάρι Ρέντναπ, αποδέχθηκε την πρόταση της Μπέρμιγχαμ Σίτι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Τζιανφράνκο Τζόλα. Ευρισκόμενος πλέον στα 70 χρόνια του και έχοντας περάσει από τους πάγκους των Μπόρνμουθ, Γουέστ Χαμ, Πόρτσμουθ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ και ΚΠΡ, η επιλογή του να συνεχίσει σε ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην Championship (δεύτερη εθνική κατηγορία) εκπλήσσει τα ΜΜΕ στο Νησί.

Σε δηλώσεις του στο " TalkSport", ο νέος προπονητής της Μπέρμπιγχαμ μίλησε σχετικά με το -εξαιρετικά σύντομο- χρονικό της πρόσληψής του, αλλά και την αντίδραση της... συζύγου του. "Έλαβα ένα τηλεφώνημα χθες βράδυ από τους ανθρώπους της Μπέρμπιγχαμ. Οδήγησα ως το Λονδίνο, είχα συνάντηση 10 - 15 λεπτών και είπα 'ναι, σίγουρα, θα έρθω και θα το κάνω, κανένα πρόβλημα'. Όταν πήγα σπίτι μου, η γυναίκα μου με ρώτησε 'είσαι τρελός;'", είπε χαρακτηριστικά ο 70χρονος.

Εν συνεχεία εξήγησε την απόφασή του, τονίζοντας πως η οικονομική αμοιβή ουδόλως τον απασχολεί: "Η Μπέρμπιγχαμ είναι ένα σωστό κλαμπ. Είναι είναι ένα καλό κλαμπ. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είναι μόλις τρεις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχουμε τη χειρότερη διαφορά γκολ. Πήγα εκεί μέσα και τους είπα 'ακούστε, δεν θέλω τίποτα, θα έρθω και θα το κάνω'. Δεν ενδιαφέρομαι για τα χρήματα. Βαρέθηκα να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα. Αυτό με βγάζει έξω από το σπίτι. Είναι μια πραγματική πρόκληση".

Photo credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ