ΑΓΓΛΙΑ

Ο Παυλάκης παραιτήθηκε από την Μπέρμιγχαμ

Ο Παυλάκης παραιτήθηκε από την Μπέρμιγχαμ

Ο Πάνος Παυλάκης εγκατέλειψε το διευθυντικό πόστο του στη Μπέρμιγχαμ και αναζητά νέο σταθμό στην καριέρα του, μετά από μία περιπετειώδη σεζόν.

Ο Πάνος Παυλάκης αποχωρεί από το διευθυντικό πόστο του στην Μπέρμιγχαμ, μετά από το πέρας μιας περίεργης χρονιάς, που βρήκε την ομάδα από το όριο των πλέι οφ ανόδου από την Championship στο χείλος του υποβιβασμού.

Ο πρώην τραπεζίτης είχε προσληφθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, Κάρσον Γέουνγκ, τον Ιανουάριο του 2014, για να αναλάβει την καθημερινή λειτουργία του συλλόγου.

Κατάφερε να κρατήσει εν ζωή την ομάδα παρά τα οικονομικά προβλήματα, μέχρι την εξαγορά του από την " Trillion Trophy Asia" το 2016.

Ο Παυλάκης ήταν αυτός που προσέλαβε τον Γκάρι Ρόουετ το 2014, ωστόσο παρά την επιτυχημένη πορεία του Άγγλου τεχνικού, τον αντικατάστησε τον Δεκέμβριο του 2016 με τον Τζιανφράνκο Τζόλα, λόγω επιθυμίας για ένα πιο "φανταχτερό" όνομα στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ιταλός παραιτήθηκε τον Απρίλιο μετά από πολύ άσχημα αποτελέσματα, με τον Παυλάκη να προσλαμβάνει τον Χάρι Ρέντναπ και να σώζει τη χρονιά.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ