ΑΓΓΛΙΑ

O νεαρός εισβολέας που αποθεώθηκε στο "Γκούντισον Παρκ"

O νεαρός εισβολέας που αποθεώθηκε στο "Γκούντισον Παρκ"

Ο αγώνας της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας δεν είχε δυνατές συγκινήσεις μόνο κατά τη διάρκειά του αλλά και στο φινάλε, με ένα μικρό παιδί να εισβάλλει στο γήπεδο και να κερδίζει με το σπαθί του μία φανέλα του Κάλβερτ-Λιούιν (VIDEOS).

Το ματς της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 26η αγωνιστικής της Premier League συζητήθηκε έντονα, όχι μόνο για το 3-1 της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι που την έβαλε σε τροχιά Ευρώπης αλλά και για την τρομερή γκάφα του Σιντιμπέ, που πήγε να μπει ως αλλαγή στο 23' φορώντας μόνο τη μία από τις δύο κάλτσες του!

Πέρα όμως από αυτό το τρελό σκηνικό που έβγαλε από τα ρούχα του ακόμα και τον -συνήθως ψύχραιμο- Κάρλο Αντσελότι, υπήρχε ένα ακόμα που μαγνήτισε το κοινό.

Έλαβε χώρα στο φινάλε του ματς, με ένα μικρό παιδί να καταφέρνει να μπει στον αγωνιστικό χώρο με τη βοήθεια ενός ενήλικου και να φτάνει μέχρι τη σέντρα όπου κέρδισε άξια μία φανέλα του επιθετικού των "ζαχαρωτών" Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν.

Αναμφίβολα, τέτοιες ενέργειες είναι αυτές που ονομάζουμε "αλατοπίπεδο του ποδοσφαίρου" και κάνουν όλους τους φιλάθλους να χαμογελούν, έχοντας στο μυαλό τους πώς μία χαρισμένη φανέλα μπορεί να κάνει ένα μικρό παιδί να αγαπήσει για πάντα μία ομάδα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ