ΑΓΓΛΙΑ

O Μοράτα τα γκολ και η Τσέλσι την πρόκριση στο "αντίο" του Φάμπρεγκας

Chelsea's Alvaro Morata celebrates after scoring the opening goal past Nottingham Forest goalkeeper Luke Steele, left, during the English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Alvaro Morata celebrates after scoring the opening goal past Nottingham Forest goalkeeper Luke Steele, left, during the English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Με δύο γκολ του Άλβαρο Μοράτα, η Τσέλσι επικράτησε με σκορ 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Λονδίνο και πήρε την πρόκριση στην φάση των 16 του FA Cup. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Για την φάση των 32 του FA Cup, η Τσέλσι υποδέχτηκε την Νότιγχαμ Φόρεστ στο Stamford Bridge και με τον Άλβαρο Μοράτα σε κέφια, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην πρόκριση.

Οι "μπλε" είχαν την ξεκάθαρη υπεροχή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 30', όταν ο Φάμπρεγκας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Λόφτους-Τσικ από τον Φοξ. Όμως ο Λουκ Στιλ δεν "ψάρωσε" στην προσποίηση του Ισπανού χαφ και έπεσε στην δεξιά του γωνία, εξουδετερώνοντας το χτύπημα του αντιπάλου του.

Οι ομάδες πήγαν με 0-0 στα αποδυτήρια, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Μοράτα. Ο φορ της Τσέλσι με δύο γκολ στο 49' και το 59' οδήγησε την ομάδα του στη νίκη - πρόκριση, στο τελευταίο ματς του Φάμπρεγκας με την φανέλα της λονδρέζικης ομάδας. Ο έμπειρος χαφ αποχωρεί με προορισμό τη Μονακό.

Η Τσέλσι περιμένει στην κλήρωση της Δευτέρας (7/1) τον αντίπαλο της στην φάση των 16 του θεσμού.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΤΣΕΛΣΙ (Σάρι): Καμπαγιέρο, Τζαπακόστα, Κρίστενσεν, Νταβίντ Λουίζ, Έμερσον, Φάμπρεγκας (85' Καντέ), Αμπαντού, Μπέρκλεϊ, Λόφτους-Τσικ (46' λ.τ. Αζάρ), Μοράτα (75' Αθπιλικουέτα), Οντόι.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ Φ. (Καράνκα): Στιλ, Νταρίκουα, Γιάκομπ, Φοξ, Γιάνκο, Γκεντιούρα, Κόλμπακ, Κας (57' Λόλεϊ), Καρβάλιο, Όσμπορν, Μέρφι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 32:

Γουέστ Μπρομ - Γουίγκαν 1-0

Γουέστ Χαμ - Μπέρμιγχαμ 2-0

Μάντσεστερ Γ. - Ρέντινγκ 2-0

Μπέρνλι - Μπάρνσλεϊ 1-0

Μπόρνμουθ - Μπράιτον 1-3

Σέφιλντ Γουέντζντεϊ - Λούτον 0-0

Σρούσμπερι - Στόουκ 1-1

Μίντλεσμπρο - Πιτέρμπορο 5-0

Μπόλτον - Γουόλσολ 5-2

Μπρέντφορντ - Όξφορντ 1-0

Ντέρμπι - Σάουθαμπτον 2-2

Τζίλιγχαμ - Κάρντιφ 1-0

Τσέλσι - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0

Φλίτγουντ - Γουίμπλετον 2-3

Άκρινγκτον - Ίπσουϊτς 1-0

Άστον Βίλα - Σουόνσι 0-3

Έβερτον - Λίνκολν 2-1

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ