ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μόγες τιμωρεί τον Μαζουακού

Chelsea's Eden Hazard, right, is challenged by West Ham United's Arthur Masuaku during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at the London stadium in London, Saturday, Dec. 9, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Eden Hazard, right, is challenged by West Ham United's Arthur Masuaku during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at the London stadium in London, Saturday, Dec. 9, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Αρτούρ Μαζουακού έφτυσε αντίπαλο, αποβλήθηκε στην ήττα-αποκλεισμό της Γουέστ Χαμ και δεν κινδυνεύει μόνον από την τιμωρία της FA, αλλά κι από αυτή του τεχνικού του, Ντέιβιντ Μόγες.

Δεν έλεγξε τα νεύρα του στην ήττα-αποκλεισμό της Γουέστ Χαμ με από τη Γουίγκαν για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Αγγλίας, με συνέπεια να φτύσει παίκτη των γηπεδούχων και να κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα" από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο αριστερός πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, σύμφωνα με το βρετανικά Τύπο θα υποστεί κυρώσεις κι από τον προπονητή του, Ντέιβιντ Μόγες. Κι αυτό γιατί ο Σκωτσέζος θεωρεί πως ο παίκτης με τη συμπεριφορά και την αποβολή του "καταδίκασε" την ομάδα. Μένει να φανεί η μορφή της τιμωρίας με βάση τον εσωτερικό κανονισμό των "σφυριών".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ