ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μεντί των 57.000.000 ευρώ πήγε να δει μποξ και άργησε τρεις ώρες στην προπόνηση

France's Benjamin Mendy holds the trophy at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
France's Benjamin Mendy holds the trophy at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έβγαλε στη σέντρα τον Μπέντζαμιν Μεντί επειδή άργησε να πάει στην προπόνηση της Σίτι τρεις ολόκληρες ώρες. Ο Γάλλος μπακ βρισκόταν την προηγούμενη ημέρα στο Λονδίνο για να δει επαγγελματική πυγμαχία...

Την περασμένη Κυριακή σημειώθηκε ένα μίνι επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τον Μπέντζαμιν Μεντί, τον ποδοσφαιριστή που αγόρασε η Σίτι πέρυσι έναντι 57.000.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος παίκτης είχε φύγει το Σάββατο (22/9) από το Μάντσεστερ με προορισμό το Λονδίνο ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την σπουδαία πυγμαχική αναμέτρηση του Άντονι Τζόσουα κόντρα στον Αλεξάντερ Ποβέτκιν.

Όλα καλά μέχρι εδώ, κανείς δεν του έχει απαγορέψει τα ταξίδια, ειδικά από τη στιγμή που είναι τραυματίας και βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας.

Ωστόσο, την επομένη ο Μεντί εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο των "Πολιτών" τρεις ώρες καθυστερημένος, γεγονός που εκνεύρισε τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός, μάλιστα, ακολούθησε την παράδοση και έριξε πρόστιμο στον παίκτη του, του οποίο το ύψος δεν έχει γίνει γνωστό.

Επίσης, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μεντί είναι αναγκασμένος να πληρώσει πρόστιμο, αφού αργεί γενικά και είναι... πελάτης του Πεπ (στο ποινολόγιο) από την αρχή της συνεργασίας τους.

Πάντως, στο τέλος των δηλώσεών του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα κόντρα στην Μπράιτον, ο πρώην τεχνικός των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου δικαιολόγησε τους ποδοσφαιριστές του για τις αργοπορίες, σημειώνοντας ότι το Μάντσεστερ είναι μία πόλη με πρόβλημα στο κυκλοφοριακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ