ΑΓΓΛΙΑ

Ο Καντονά και τα "it's coming home" memes που κατέκλυσαν το διαδίκτυο

Ο Καντονά και τα "it's coming home" memes που κατέκλυσαν το διαδίκτυο

Οι Άγγλοι βρίσκονται σε... υστερία μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ίδιο και το διαδίκτυο με τα "it's coming home" memes, πειρασμό στον οποίο υπέκυψε και ο Ερίκ Καντονά. (video)

Η Αγγλία έσπασε μια κατάρα ετών, που την ήθελε να αποκλείεται έξι συνεχόμενες φορές από μια μεγάλη διοργάνωση στην διαδικασία των πέναλτι, άφησε εκτός την Κολομβία στην φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και ετοιμάζεται για την μάχη των προημιτελικών απέναντι στην Σουηδία.

Η αγωνιστική εικόνα των "τριών λιονταριών" σε συνδυασμό και με αυτή των φαβορί που δεν τρομάζει, δείχνει μια ομάδα απαλλαγμένη από κάμποσες ασθένειες του παρελθόντος και το γεγονός ότι ο δρόμος για τα ημιτελικά μοιάζει βατός, έχει δημιουργήσει παροξυσμό στο Νησί.

Οι Άγγλοι βρίσκονται σε... υστερία, καθώς αρχίζουν να πιστεύουν ολοένα και περισσότερο στην πιθανότητα κατάκτησης του τροπαίου. Την ίδια υστερία ζει και το διαδίκτυο με τα "it's coming home" memes, με παρωδίες του τραγουδιού που συνδέει τους Άγγλους με το Παγκόσμιο Κύπελλο να ξεφυτρώνουν από παντού.

Από τα διάσημα "Φιλαράκια" και τον "Πλανήτη των πιθήκων", μέχρι το "Shawshank Redemption" και τον Ερίκ Καντονά, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό...











TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ