ΑΓΓΛΙΑ

Ο Καμαρά της Φούλαμ χτύπησε υπάλληλο της ομάδας και συνελήφθη!

Ο Καμαρά της Φούλαμ χτύπησε υπάλληλο της ομάδας και συνελήφθη!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επιτέθηκε σε υπάλληλο της Φούλαμ, γεγονός που είχε ως συνέπεια να συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές.

Ο κακός χαμός επικράτησε τη Δευτέρα το βράδυ (22/1) στο προπονητικό κέντρο της Φούλαμ! Ο Γάλλος επιθετικός, Αμπουμπακάρ Καμαρά επιτέθηκε και χτύπησε υπάλληλο της ομάδας, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι αυτής της απαράδεκτης ενέργειας.

Τόσο το αγγλικό κλαμπ όσο και η αστυνομία δεν έχουν δώσει στο φως της δημοσιότητας τ' όνομα του ποδοσφαιριστή, αλλά τα βρετανικά Μέσα το αποκάλυψαν.

Σημειώνεται πως από πλευράς Φούλαμ έγινε γνωστό ότι ο παίκτης έχει αποκλειστεί από οποιαδήποτε δραστηριότητα με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 23χρονος προκαλεί προβλήματα...

Η προηγούμενη ήταν με τον συμπαίκτη του Αλεξάντερ Μίτροβιτς, όταν οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια την ώρα που η ομάδα έκανε γιόγκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καμαρά είχε πάει στο προπονητικό της Φούλαμ για να συζητήσει το μέλλον του στην ομάδα, αλλά η ιστορία κατέληξε σε τσακωμό με την εμπλοκή της αστυνομίας!

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ