ΑΓΓΛΙΑ

Ο Ακινφένβα ζήτησε να του στείλει μήνυμα ο Κλοπ και ο Γερμανός το έκανε

Ο Ακινφένβα ζήτησε να του στείλει μήνυμα ο Κλοπ και ο Γερμανός το έκανε

Η Γουίκομ πήρε ιστορική άνοδο στην championship με τον Αντεμπάγιο Ακινφένβα να ζητά από τον Κλοπ να του στείλει μήνυμα για να πανηγυρίσουν μαζί και εκείνος το έκανε. (VIDEOs)

Το όνειρό του έκανε πραγματικότητα ο Αντεμπάγιο Ακινφένβα. Η Γουίκομ στην οποία αγωνίζεται κέρδισε την άνοδο στην Championship και έτσι ο 38χρονος επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Όλα αυτά όταν πριν από τέσσερα χρόνια ο Ακινφένβα δεν μπορούσε καν να βρει ομάδα.

Μετά το τέλος του τελικού ανόδου με την Όξφορντ, ο οποίος βρήκε νικήτρια την Γουίκομ με 2-1, ο Ακινφέουα έδωσε ίσως μιας από τις καλύτερες συνεντεύξεις όλων των εποχών. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ο 38χρονος επιθετικός έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ και μεταξύ άλλων ζήτησε από τον Γιούργκεν Κλοπ να επικοινωνήσει μαζί του για να πανηγυρίσουν.

"Ο μόνος από τον οποίο δέχομαι αυτή τη στιγμή να με πάρει είναι ο Κλοπ για να το πανηγυρίσουμε μαζί! Πριν από τέσσερα χρόνια ήμουν μπροστά σας και ήμουν άνεργος! Ευχαριστώ τον Θεό γιατί κάνει τα απίθανα, πιθανά. Στη ζωή και το ποδόσφαιρο, αυτό που ενδιαφέρει είναι οι γνώμες. Πριν από τέσσερα χρόνια, κάποιος είπε τη γνώμη του για εμένα και αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η άποψη που έχεις για τον εαυτό σου. Και αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος που βρήκα έναν προπονητή και συμπαίκτες που να πιστεύουν σε μένα" είπε μεταξύ άλλων.

Εκείνο που δεν περίμενε ήταν ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα έκανε πράξη την επιθυμία του. Ο Γερμανός κόουτς της Λίβερπουλ έσπευσε να του στείλει μήνυμα για να τον συγχαρεί: "Γειά σου μεγάλε! Συγχαρητήρια. Ολη σου την ζωή, ήθελες να είσαι παίκτης της Championship. Και τώρα, τελικά, είσαι εκεί. Μπράβο. Μεγάλη νίκη. Ελπίζω να γιορτάζεις κατάλληλα, έστω και σε αυτές τις περίεργες εποχές".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ