ΑΓΓΛΙΑ

Ο 38χρονος Λούα Λούα στην 7η κατηγορία της Αγγλίας

Ο 38χρονος Λούα Λούα στην 7η κατηγορία της Αγγλίας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ηλικία 38 ετών, ο Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα συνεχίζει την καριέρα του. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού υπέγραψε στην Πίτερμπρο Σπορτς, ομάδα έβδομης κατηγορίας στην Αγγλία.

Τον Αύγουστο του 2007 ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα. Προερχόμενος από την Πόρτσμουθ, ο Κονγκολέζος έκανε 30 συμμετοχές τη σεζόν 2007-2008 με απολογισμό έξι γκολ. 'Εφυγε από τους "ερυθρόλευκους" και επέστρεψε τον Δεκέμβριο του 2009, καταγράφοντας το υπόλοιπο εξάμηνο 19 συμμετοχές και τρία γκολ.

Πλέον, ο Αφρικανός επιθετικός στα 38 του συνεχίζει να παίζει μπάλα. Την Τετάρτη (13/11) συμφώνησε με την Πίτερμπρο Σπορτς, ομάδα που συμμετέχει στην έβδομη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Στην ίδια ομάδα παίζει ο Γκάμπι Ζακουανί, συμπατριώτης του, ο οποίος ήταν αυτός που μεσολάβησε για να γίνει το deal.

Η Πίτερμπρο Σπορτς συμμετέχει για την ακρίβεια στην κατηγορία Non League Premier, στην περιφέρεια Southern Central, όπου σε 22 ομάδες βρίσκεται στην 9η θέση με 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Με την εθνική Κονγκό ο Λούλα Λούα (γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου 1980) έπαιξε 31 φορές και σημείωσε 7 γκολ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ