ΑΓΓΛΙΑ

Ο 38χρονος Άσλεϊ Κόουλ στην Ντέρμπι ξανασμίγει με Λάμπαρντ!

LA Galaxy defender Ashley Cole (3) celebrates his goal against Real Salt Lake in the first half of an MLS soccer match in Carson, Calif., Tuesday, July 4, 2017. (AP Photo/Reed Saxon)
LA Galaxy defender Ashley Cole (3) celebrates his goal against Real Salt Lake in the first half of an MLS soccer match in Carson, Calif., Tuesday, July 4, 2017. (AP Photo/Reed Saxon) AP PHOTO/REED SAXON

Η Ντέρμπι έχει ως στόχο την άνοδο στην Premier League και για το λόγο αυτό εμπιστεύτηκε έναν βετεράνο των αγγλικών αλλά και ευρωπαϊκών γηπέδων, με τον Άσλεϊ Κόουλ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

Φρανκ Λάμπαρντ και Άσλεϊ Κόουλ σμίγουν ξανά! Κάποτε ήταν συμπαίκτες στην Τσέλσι και έζησαν μεγάλες στιγμές με τους Λονδρέζους, τώρα θα συνεργαστούν για έξι μήνες στην Ντέρμπι, με τον Λάμπαρντ να εισηγείται την απόκτηση του Κόουλ και τα "κριάρια" να τον κάνουν δικό τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Φυσικά θα είναι μία νέα πρόκληση επειδή έχω να παίξω στην Αγγλία εδώ και πέντε χρόνια. Είναι δυνατό πρωτάθλημα η Championship με δυνατούς παίκτες.

Θα μπορούσα να μείνω στο MLS και να είμαι χαλαρός αλλά ήθελα να έρθω εδώ να παλέψω για κάτι, την άνοδο στην Premier League. Νομίζω πως αυτή η συμφωνία είναι σπουδαία για το σύλλογο, τον Λαμπς και φυσικά για μένα.

Αυτή θα είναι πιθανότατα η τελευταία συνέντευξη που θα τον αποκαλώ Φρανκ. Τον σέβομαι πάρα πολύ για αυτά που έχει κάνει στο μικρό διάστημα που βρίσκεται εδώ. Τώρα θα είναι το αφεντικό μου.

Chelsea  goalscorer  Ashley Cole, right, celbrates with  Frank Lampard after Lampard assisted in the goal  during the match against Malaysia team  at Shah Alam stadium, near Kuala Lumpur, Malaysia, Tuesday, July 29, 2008. Chelsee won the match with score 2-0.(AP Photo/Vincent Thian)
Chelsea goalscorer Ashley Cole, right, celbrates with Frank Lampard after Lampard assisted in the goal during the match against Malaysia team at Shah Alam stadium, near Kuala Lumpur, Malaysia, Tuesday, July 29, 2008. Chelsee won the match with score 2-0.(AP Photo/Vincent Thian) AP PHOTO/VINCENT THIAN

Δεν περιμένω ευνοϊκή μεταχείριση απέναντί μου", τόνισε ο Κόουλ, που μετά από τις Άρσεναλ, Κρίσταλ Πάλας, Τσέλσι, Ρόμα και Λος Άντζελες Γκάλαξι, θα φορέσει για τους επόμενους έξι μήνες τη φανέλα της Ντέρμπι, με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 15.000 λιρών.

Από την πλευρά του ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία της Ντέρμπι με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Τσέλσι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Είναι φανταστικός παίκτης, ένας ποιοτικός αριστερός μπακ που αναμένεται να φέρει και την εμπειρία του στα αποδυτήρια".

Photo Credits: AP Photo/Reed Saxon, AP Photo/Vincent Thian

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ