ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ντεμπούτο στο 94' ο Ανσαριφάρντ στη νίκη με Σέφιλντ

Iran's Karim Ansarifard during to a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo)
Iran's Karim Ansarifard during to a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo) AP PHOTO

Την ημέρα που ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μπήκε στο 94' του νικηφόρου (1-0) αγώνα απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε το Σάββατο (3/11) την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ και την ίδια μέρα ο Ιρανός τέως φορ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Championship. Ο Αΐτορ Καράνκα τον πέρασε στο 94' του αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν πρόλαβε να... ιδρώσει τη φανέλα, αφού λίγο μετά ολοκληρώθηκε το ματς.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έμεινε στον πάγκο, όπως και ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Κόκκινους σημείωσε στο 69' ο Γκράμπαν, ο οποίος ήταν και ο παίκτης που βγήκε για να περάσει στον αγώνα ο Ανσαριφάρντ.

Η Νότιγχαμ έφτασε τους 26 βαθμούς στην Championship και είναι στην 6η θέση (6 νίκες, 8 ισοπαλίες και 2 ήττες). Πρόκειται για σπουδαία νίκη της Φόρεστ, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Σέφιλντ είναι δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα, με 29 βαθμούς και απολογισμό 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες (η πρώτη Νόριτς έχει 30 βαθμούς).

Photo credits: Ap images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ