ΑΓΓΛΙΑ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιωάννου

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιωάννου

Στην Championship θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικόλας Ιωάννου, με την Νότιγχαμ Φόρεστ να ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού από τον ΑΠΟΕΛ.

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι επίσημα από το απόγευμα της Παρασκευής (25/9) ο Νικόλας Ιωάννου, με τους κόκκινους αλλά και τον ΑΠΟΕΛ να κάνουν γνωστό πως ο 24χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο.

Η Φόρεστ δεν θέλησε να αποκαλύψει οικονομικές λεπτομέρειες του deal για τη μετακόμιση του παίκτη στο "City Ground", με τον Νικολάου από την πλευρά του να επιστρέφει στην Αγγλία (στην ηλικία των 11 είχε ενταχτεί στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) μετά από μία γεμάτη εξαετία στον ΑΠΟΕΛ.

Στο διάστημα της παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ από το 2014 μέχρι το 2020, ο Κύπριος αριστερός μπακ (μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ), αγωνίστηκε σε 125 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (20 εξ αυτών στο Champions και στο Europa League) σκοράροντας 6 φορές, ενώ κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 Super Cup.

Μέσα μάλιστα από τις εμφανίσεις του με την κυανοκίτρινους, ο Ιωάννου κέρδισε μία θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του, μετρώντας μέχρι στιγμής 19 παρουσίες με την Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ