ΑΓΓΛΙΑ

Νέα σενάρια για Νότιγχαμ και Μαρινάκη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Κοντά στην απόκτηση της Νότιγχαμ είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς σύμφωνα με τη "Nottingham Post" είναι έτοιμος να περάσει επιτυχώς τον έλεγχο από τη Football League. Με συμπαίκτη ο Έλληνας εφοπλιστής.

Νέα σενάρια για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποκαλύπτει Podcast της "Nottingham Post", που εξειδικεύεται στα θέματα της αγγλικής ομάδας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εφοπλιστής είναι έτοιμος να περάσει επιτυχώς τον έλεγχο από τη Football League.

Πέρα από τη "Nottingham Post" και ο δημοσιογράφος Τζον Πέρσι της Telegraph γράφει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη Νότιγχαμ, αναφέροντας πως έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια που δυσκόλευαν το προηγούμενο διάστημα να γίνει το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η Football League αναμένεται να εγκρίνει την είσοδο του Μαρινάκη στη Νότιγζαμ και η μεταβίβαση των μετοχών θα ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, θα έχει και συμπαίκτη και θα μοιράζονται κατά το ήμισυ τις μετοχές του κλαμπ.

Η Νότιγχαμ στράφηκε στην αναζήτηση άλλων επενδυτών αλλά οι επαφές με όμιλο επιχειρηματιών από τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν προχώρησαν, ο Μαρινάκης επανήλθε στο προσκήνιο και φαίνεται πως αυτή την φορά όλα οδηγούν σε συμφωνία. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ