ΑΓΓΛΙΑ

Μπρέντφορντ - Λέστερ 0-1: Καθάρισαν από νωρίς οι "αλεπούδες"

Leicester's players celebrate their side's first goal, scored by Kelechi Iheanacho, during the English FA Cup fourth round soccer match between Brentford FC and Leicester City at Griffin Park stadium in London, Saturday, Jan. 25, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Leicester's players celebrate their side's first goal, scored by Kelechi Iheanacho, during the English FA Cup fourth round soccer match between Brentford FC and Leicester City at Griffin Park stadium in London, Saturday, Jan. 25, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Με ένα γκολ του Ιχεανάτσο μόλις στο 4ο λεπτό, η Λέστερ έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Μπρέντφορντ και έκλεισε θέση για τις 16 κορυφαίες ομάδες του Κυπέλλου Αγγλίας (VIDEO).

Με κεκτημένη ταχύτητα από το επιβλητικό 4-1 επί της Γουέστ Χαμ που την έφερε σε απόσταση βολής από την 2η Μάντσεστερ Σίτι, η Λέστερ ταξίδεψε στο "Griffin Park" το απόγευμα του Σαββάτου και δικαιολόγησε τον τίτλου του φαβορί απέναντι στην Μπρέντφορντ του Νίκου Καρέλη (υπέστη ρήχη χιαστών και χάνει όλη τη σεζόν).

Η 5η της βαθμολογίας της Championship πρόβαλε μεν σθεναρή αντίσταση, όμως η ομάδα του Ρότζερς ήταν σοβαρή και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Αγγλίας, με το γκολ να το βρίσκει στο 4' με πλασέ του Ιχεανάτσο από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εξαιρετική ασίστ του Τζάστιν.

Σημειώνεται πως ο Κελέτσι Ιχεανάτσο έφτασε τα 9 γκολ σε ισάριθμα ματς που έχει ξεκινήσει βασικός στο FA Cup (5 γκολ με την Λέστερ & 4 με την Μάντσεστερ Σίτι), με τον Μπρένταν Ρότζερς από την πλευρά του να παραμένει αήττητος για 32 εγχώρια ματς Κυπέλλων με τις Λίβερπουλ, Σέλτικ και Λέστερ, έχοντας ρεκόρ 28 νίκες και 4 ισοπαλίες.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ FA CUP:

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

ΚΠΡ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1-2 (90+3' Γουέλς / 43' Φοξ, 90+1' Γουίναλ)

Νορθάμπτον - Ντέρμπι Κάουντι 0-0

Σάββατο 25 Ιανουαρίου

Μπρέντφορντ - Λέστερ 0-1 (4' Ιχεανάτσο)

Μπέρνλι - Νόριτς (17:00)

Κόβεντρι - Μπέρμιγχαμ

Μίλγουολ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Νιούκαστλ - Όξφορντ

Πόρτσμουθ - Μπάρνσλεϊ

Ρέντινγκ - Κάρντιφ

Σαουθάμπτον - Τότεναμ

Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ

Χαλ - Τσέλσι (19:30)

Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ (15:00)

Τρανμίρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17:00)

Σριούσμπερι - Λίβερπουλ (19:00)

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

Μπόρνμουθ - Άρσεναλ (22:00)

* Στα ισόπαλα ματς, θα ακολουθήσει αγώνας ρεβάνς στην έδρα των φιλοξενουμένων.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ