ΑΓΓΛΙΑ

Μπιέλσα: "Εγώ έστειλα τον κατάσκοπο στην προπόνηση της Ντέρμπι"

Lille coach Marcelo Bielsa looks on during their French League one soccer match against Marseille at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille coach Marcelo Bielsa looks on during their French League one soccer match against Marseille at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Ο τεχνικός της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα, παραδέχθηκε ότι ο ίδιος έστειλε άνθρωπο να κατασκοπεύσει την τελευταία προπόνηση της Ντέρμπι πριν το ματς των δύο ομάδων (11/1, 21:45).

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της Ντέρμπι πριν το ματς με τη Λιντς (11/1, 21:45).

H παρουσία ενός άγνωστου άνδρα με πολιτική ενδυμασία που παρακολουθούσε με κιάλια την προπόνηση της Πέμπτης (10/1) ανάγκασε τον τεχνικό της Ντέρμπι, Φρανκ Λάμπαρντ, να διακόψει την προπόνηση και τους ανθρώπους των "κριαριών" να ειδοποιούν άμεσα τις Αρχές.

Η αστυνομία όχι μόνο εντόπισε τον ύποπτο άνδρα αλλά τον συνέλαβε καθώς βρήκε πάνω του, πέρα από τα κυάλια, μία τανάλια (προφανώς για να κόψει κάποιο φράκτη και να μπει στις εγκαταστάσεις) όπως επίσης και μία αλλαξιά από ρούχα.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, υπήρχε "ανάληψη ευθύνης". Ο Αργεντινός τεχνικός της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα, παραδέχθηκε ότι ίδιος έστειλε τον "κατάσκοπο" και ξεκαθάρισε ότι είναι μια πρακτική που τηρεί αρκετά χρόνια.

"Είμαι υπεύθυνος για το συμβάν. Δεν είναι θέμα εάν ήταν νόμιμο ή παράνομο. Μίλησα με τον Λαμπάρντ και μου είπε ότι δεν σέβομαι την ομάδα του. Έχω διαφορετική άποψη, αλλά το σημαντικό είναι τι νομίζει η Ντέρμπι κι ο Λαμπάρντ. Χρησιμοποιώ αυτήν την τακτική από τότε που ήμουν στην εθνική Αργεντινής για τα προκριματικά του Μουντιάλ", υποστήριξε ο "Λόκο".

Photo credits: AP Photo/Michel Spingler

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ