ΑΓΓΛΙΑ

Μπήκε αλλαγή και πέτυχε δυο ασύλληπτες γκολάρες!

Μπήκε αλλαγή και πέτυχε δυο ασύλληπτες γκολάρες!

Ο Τζος Μόρις πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα Σκάνθορπ - Τσάρλτον και σημείωσε δυο τρομερά γκολ μέσα σε τρίλεπτο, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 2-0. Απολαύστε τα. (VIDEO)

Αν τα βλέπαμε σε προηγμένα πρωταθλήματα και δη από παίκτη πρώτης γραμμής, θα το μνημονεύαμε για καιρό. Θα γράφονταν μνημειώδη κείμενα και θα έπαιρνε έκταση το γεγονός. Τώρα, το πέτυχε ο Τζος Μόρις της Σκάνθορπ, το οποίο βέβαια από μόνο του είναι εντυπωσιακό...

Ο 26χρονος μέσος πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με την Τσάρλτον και ενώ παρέμενε ακόμα η λευκή ισοπαλία. Ο ίδιος έμελλε να βάλει φαρδιά πλατιά την "υπογραφή" του στο ματς με δυο υπέροχα γκολ, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του με το τελικό 2-0.

Μάλιστα, τα γκολ σημειώθηκαν μέσα σε ένα τρίλεπτο, το πρώτο με υπέροχη εκτέλεση φάουλ με το αριστερό (60') και το δεύτερο με δεξί σουτ στην κίνηση (63') και τον αντίπαλο γκολκίπερ να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό για να το αποσοβήσει. Και στις δυο περιπτώσεις, τα φάλτσα ήταν εντυπωσιακά...

Το "Glanford Park" σηκώθηκε στο... πόδι για τον Μόρις και όχι άδικα. Αν μη τι άλλο, δεν βλέπουν σε κάθε αγώνα τέτοια γκολ!

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ