ΑΓΓΛΙΑ

Μόγιες: "Η διαφορά μου με τον Σόλσκιερ; Σε αυτόν δίνεται χρόνος"

West Ham's manager David Moyes stands on the pitch during warmup before the English Premier League soccer match between West Ham United and Burnley at London Stadium in London, England, Wednesday, July 8, 2020. (Adam Davy/Pool via AP)
West Ham's manager David Moyes stands on the pitch during warmup before the English Premier League soccer match between West Ham United and Burnley at London Stadium in London, England, Wednesday, July 8, 2020. (Adam Davy/Pool via AP) ADAM DAVY/POOL VIA AP

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν έκρυψε το παράπονό του για τη διαφορετική αντιμετώπιση που θεωρεί πως είχε στον πάγκο της Γιουνάιτεντ σε σύγκριση με τον Σόλσκιερ, με τον τεχνικό της Γουέστ Χαμ να τονίζει πως δεν του δόθηκε πίστωση χρόνου.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες ετοιμάζεται για μία ακόμα επιστροφή του στο "Ολντ Τράφορντ", με την Γουέστ Χαμ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League (22/07), και όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να μη δεχτεί ερώτηση για την εμπειρία τους στους κόκκινους διαβόλους.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αξιοποιήσει την ασίστ που του έγινε, με τον 57χρονο να εκφράζει το παράπονο τού από τη στάση της διοίκησης της Γιονάιτεντ που τον έδιωξε μόλις 10 μήνες αφότου πήρε τη σκυτάλη από τον Άλεξ Φέργκιουσον και να προβαίνει σε συγκρίσεις με τη διαφορετική αντιμετώπιση που έτυχε έναντι του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ λίγα χρόνια αργότερα.

"Είναι ένας υπέροχος σύλλογος και ένα εξαιρετικό μέρος για να είναι κανείς, ενώ για μένα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Είναι πάντα ένα ξεχωριστό μέρος για να πας και ανυπομονώ να επιστρέψω.

Ο Όλε είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα, όμως η διαφορά του Όλε με εμένα είναι πως σε εκείνον δίνεται χρόνος. Φέρνει μάλιστα παίκτες από την Ακαδημία, κάτι που πάντα στήριζε ο σύλλογος.

Αυτή τη στιγμή έχουν βγάλει μερικούς εξαιρετικούς ταλαντούχους παίκτες", τόνισε ο Μόγιες, με τη θητεία του στην Γιουνάιτεντ να ήταν η πιο σύντομη τα τελευταία 82 χρόνια και η τρίτη συντομότερη στην υπεραιωνόβια ιστορία του συλλόγου.

Σημειώνεται πως στα 51 ματς που πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μόγιες είχε απολογισμό 27 νίκες - 9 ισοπαλίες -15 ήττες, με τον Σόλσκιερ να έχει να επιδείξει σε σύνολο 85 αναμετρήσεων, 46 νίκες, 19 ισοπαλίες και 20 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 1-3: Πανάξια στον τελικό του FA Cup οι μπλε
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ