ΑΓΓΛΙΑ

Μινγκς: "Η Premier League παίζει για τα λεφτά, δεν ακούν τους ποδοσφαιριστές"

Μινγκς: "Η Premier League παίζει για τα λεφτά, δεν ακούν τους ποδοσφαιριστές"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Κάθετα αντίθετος στην απόφαση για επανεκκίνηση της Premier League από τις 17 Ιουνίου εμφανίστηκε ο Τάιρον Μινγκς, τονίζοντας ότι δεν υπολογίζονται τα θέλω των ίδιων των ποδοσφαιριστών.

Μετά τους Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σιτι), Ντάνι Ρόουζ (Νιούκαστλ), Τρόι Ντίνι (Γουότφορντ) και αρκετούς ακόμα παίκτες της Premier League, ήταν η σειρά του Τάιρον Μινγκς να εκφράσει την αντίθεσή του στην απόφαση που πάρθηκε από τους ανθρώπους του αγγλικού ποδοσφαίρου για επιστροφή στη δράση στο πρωτάθλημα από τις 17 Ιουνίου, εν μέσω κορονοϊού.

Ο στόπερ της Άστον Βίλα και της εθνικής Αγγλίας κατηγόρησε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας πως έφτασαν στη συγκεκριμένη απόφαση υποκινούμενοι από οικονομικά κίνητρα αψηφώντας το θέμα της υγείας ενώ διατύπωσε το παράπονο πως οι παίκτες, που είναι οι φυσικοί πρωταγωνιστές, δεν έχουν τον παραμικρό λόγο στις αποφάσεις.

"Είμαστε απλά προϊόντα αυτού του παιχνιδιού. Η επανεκκίνηση καθορίστηκε 100% από οικονομικούς λόγους, παρά από την ασφάλεια και πιστεύω πως όλοι το βλέπουν αυτό", ήταν η αρχική τοποθέτησή του μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην "Daily Mail" για να προσθέσει τα εξής:

Μινγκς: "Η Premier League παίζει για τα λεφτά, δεν ακούν τους ποδοσφαιριστές"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

"Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ επειδή δεν έχω άλλη επιλογή. Ως παίκτες, είμαστε οι τελευταίοι από τους οποίους θα ρωτήσουν τη γνώμη τους, έχουμε πέσει στην τεελυταία θέση στην κλίμακα με τις προτεραιότητες.

Μας επέτρεψαν να προπονηθούμε και τώρα εάν η ομοσπονδία, η Λίγκα, η UEFA και όλοι οι οργανισμοί πουν πως επιστρέφουμε για να παίζουμε, πιστεύετε πως μπορεί να κάνει τη δι διαφορά στην τελική απόφαση αυτό που σκέφτονται ή που δεν σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές;

Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο, υπάρχει μόνο μία επιλογή: μέσα ή έξω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ