ΑΓΓΛΙΑ

Με τέσσερα νέα πρόσωπα η εθνική Αγγλίας

Με τέσσερα νέα πρόσωπα η εθνική Αγγλίας
AP PHOTO/DARKO BANDIC

Τέσσερα νέα πρόσωπα θα περιλαμβάνει η αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τα φιλικά παιχνίδια των "λιονταριών" με αντίπαλο την Ιταλία και την Ολλανδία.

Οι Άλφι Μόσον της Σουόνσι, Λιούις Κουκ της Μπόρνμουθ και Νικ Πόουπ και Τζέιμς Ταρκόφσκι της Μπέρνλι είναι τα τέσσερα νέα πρόσωπα που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τα φιλικά παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας.

Στην αποστολή για τα παιχνίδια κόντρα σε Ολλανδία (23/03) και Ιταλία (27/03) επέστρεψαν και οι Ντάνι Γουέλμπεκ και Τζακ Γουίλσιρ της Άρσεναλ, με τον τελευταίο να έχει να κληθεί από τον αγώνα της Αγγλίας με την Ισλανδία για το Euro 2016.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χάρι Κέιν της Τότεναμ και Γκάρι Κέϊχιλ της Τσέλσι.

Τέλος, ο Σάουθγκεϊτ επαναφέρει τους Τζόρνταν Χέντερσον, Άνταμ Λαλάνα και Άλεξ Οξλέιντ-Τσέιμπερλεϊν της Λίβερπουλ για τις αναμετρήσεις με τους "οράνιε" στις 24 Μαρτίου στο Άμστερνταμ και με την "Σκουάντρα Ατζούρα", τρεις ημέρες μετά στο "Γουέμπλεϊ".

Η 27μελής αποστολή της εθνικής Αγγλίας θα αποτελείται από τους Ντέλε Άλι, Ράιαν Μπέρτραντ, Τζακ Μπάτλαντ, Λιούις Κουκ, Έρικ Ντάιρ, Τζο Γκόμεθ, Τζο Χαρτ, Τζόρνταν Χέντερσον, Άνταμ Λαλάνα, Τζέσι Λίνγκαρντ, Τζέικ Λίβερμορ, Χάρι Μαγκουάιρ, Άλφι Μάσον, Άλεξ Οξλέιντ-Τσέιμπερλεϊν, Τζόρνταν Πίκφορντ, Νικ Πόουπ, Μάρκους Ράσφορντ, Ντάνι Ρόουζ, Ραχίμ Στέρλινγκ, Τζον Στόουνς, Τζέιμς Ταρκόφσκι, Κίεραν Τρίπιερ, Τζέιμι Βάρντι, Κάιλ Γουόκερ, Ντάνι Γουέλμπεκ, Τζακ Γουίλσιρ, Άσλεϊ Γιανγκ.

Photo credits: AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ