ΑΓΓΛΙΑ

Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Με Ομπαμεγιάνγκ και πανηγυρισμό "Black Panther" το 1-0

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, 2nd right, celebrates after scoring the opening goal during the English FA Community Shield soccer match between Arsenal and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, Aug. 29, 2020. (Justin Tallis/Pool via AP)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, 2nd right, celebrates after scoring the opening goal during the English FA Community Shield soccer match between Arsenal and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, Aug. 29, 2020. (Justin Tallis/Pool via AP) AP

H Άρσεναλ άνοιξε το σκορ κόντρα στη Λίβερπουλ για το Κομιούνιτι Σιλντ με το εξαιρετικό πλασέ του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος πανηγύρισε στη μνήμη του Τσάντγουικ Μπόουζμαν, "Black Panther" της μεγάλης οθόνης, που έφυγε από τη ζωή. (VIDEO)

Οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ αναμετρήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (29/8) για το Κομιούνιτι Σιλντ και οι γκάνερς άνοιξαν το σκορ μόλις δώδεκα λεπτά μετά από την έναρξη του ματς στο Ουέμπλεϊ.

Ο Σακά κινήθηκε εξαιρετικά από αριστερά, άλλαξε για τον Ομπαμεγιάνγκ και ο Αφρικανός με εξαιρετικό πλασέ με το δεξί νίκησε τον Άλισον. Δείτε το γκολ:

Μάλιστα ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε στη μνήμη του Τσάντγουικ Μπόουζμαν ( "Black Panther"του κινηματογράφου, ρόλος από τον οποίο παγιώθηκε μέσω της ταινίας της Marvel), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών νικημένος από τον καρκίνο. Έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση "Wakanda Forever" από την ταινία.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ