ΑΓΓΛΙΑ

Μαζουακού: "Ζητώ συγγνώμη, είμαι λυπημένος"

Arsenal's Theo Walcott, left, vies for the ball with West Ham United's Arthur Masuaku during the English League Cup quarterfinal soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates stadium in London, Tuesday, Dec. 19, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Μαζουακού (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Αρτούρ Μαζουακού ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του να φτύσει αντίπαλο στην ήττα - αποκλεισμό της Γουέστ Χαμ από το κύπελλο. Ανέφερε ότι το έκανε πάνω στην ένταση της στιγμής και ότι το πάθημα θα του γίνει μάθημα.

Ο Αρτούρ Μαζουακού δεν έλεγξε τα νεύρα του στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με αντίπαλο τη Γουίγκαν για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Αγγλίας, με συνέπεια να φτύσει παίκτη των γηπεδούχων και να κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα" από την ομοσπονδία.

Μία μέρα μετά το συμβάν, ο Γάλλος πρώην μπακ του Ολυμπιακού εξέφρασε δημόσια τη μεταμέλειά του για την κίνησή του, τη λύπη του για ό,τι έκανε, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Ντέιβιντ Μόγες.

Ο 24χρονος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: " Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη χθεσινή μου ενέργεια. Απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, τη διοίκηση και τους οπαδούς. Είμαι πολύ λυπημένος γιατί ο προπονητής και οι συνεργάτες του με έχουν εμπιστευτεί. Όμως θα δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να κερδίσω πάλι την πίστη τους. Έγινε πάνω στην ένταση της στιγμής και αυτό δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Ξέρω ότι ήταν απαράδεκτο και θα μάθω από την πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα μου".

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ