ΑΓΓΛΙΑ

ΜακΜάναμαν: "Προτιμώ τη Σίτι να διαλύει ομάδες από τη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο"

ΜακΜάναμαν: "Προτιμώ τη Σίτι να διαλύει ομάδες από τη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο"

Καυστικός ο Στιβ ΜακΜάναμαν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο. ''Θέλω να διασκεδάζω'' δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Εγκώμια για την Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε τον Ζοζέ Μουρίνιο και την ομάδα του ο Στιβ ΜακΜαναμαν σε δηλώσεις του. O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, και Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε πως ο Πορτογάλος τεχνικός ακολουθεί αμυντική τακτική, κάτι, που είναι αντίθετο με την φιλοσοφία του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο ίδιος... βαριέται να παρακολουθεί τους "κόκκινους διαβόλους".

Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Έχω ένα πρόβλημα με αυτόν που διαχειρίζεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η προσήλωση, που δείχνει στην άμυνα, δεν με ικανοποιεί ως θεατή. Αν ο Μουρίνιο προπονούσε τη Λίβερπουλ και έπαιζε με αυτό τον τρόπο δεν θα ήμουν χαρούμενος. Δε θέλω να βλέπω αγώνες και στη συνέχεια να σκέφτομαι πως ο αγώνας ήταν σκουπίδια, αλλά νικήσαμε 1-0.

Δεν ξέρω, αν οι θεατές στο Όλντ Τράφορντ, είναι ικανοποιημένοι με αυτό που βλέπουν από την ομάδα τους, εγώ πάντως προτιμώ τη Σίτι του Γκουαρδιόλα, η οποία διαλύει τις αντίπαλες ομάδες, παρά αυτή την εκδοχή της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ".

Μένει να φανεί, αν ο Πορτογάλος τεχνικός, θα απαντήσει στις δηλώσεις του Στιβ ΜακΜάναμαν ή θα τις προσπεράσει...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ