ΑΓΓΛΙΑ

Λουκακού και Έβερτον απέκλεισαν την Τσέλσι

Λουκακού και Έβερτον απέκλεισαν την Τσέλσι
© REUTERS

Η Έβερτον νίκησε 2-0 την Τσέλσι και την απέκλεισε από το FA Cup, με τον άλλοτε άσο της, Ρομελού Λουκακού, να πετυχαίνει και τα δύο γκολ στο "Γκούντισον Παρκ" (videos)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομελού Λουκακού, η Έβερτον νίκησε 2-0 την Τσέλσι στο "Γκούντισον Παρκ" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του FA Cup.

Τρεις μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Champions League από την Παρί Σεν-Ζερμέν, οι "μπλε" έχασαν έναν ακόμη στόχο, τον τελευταίο τους, έτσι θα μείνουν φέτος χωρίς τρόπαιο.

Ο Λουκακού, άλλοτε άσος της Τσέλσι, άνοιξε το σκορ στο 77' και πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά για το τελικό 2-0, ενώ και τις δύο ασίστς έκανε ο Ρος Μπάρκλεϊ.

Ο Ντιέγκο Κόστα για μια ακόμη φορά ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς το 84' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, καθώς δάγκωσε ή επιχείρησε να δαγκώσει τον Γκάρεθ Μπάρι!

Λουκακού και Έβερτον απέκλεισαν την Τσέλσι

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χοέλ Ρόμπλες, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Φούνες Μόρι, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μπάρκλεϊ (92' Μπέσιτς), Λένον (88' Στόουνς), Κλέβερλι, Λουκακού (94' Νιας).

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Αθπιλικούετα, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Κένεντι (85' Τέρι), Όμπι Μικέλ, Μάτιτς (82' Ρεμί), Φάμπρεγας, Ουίλιαν (73' Οσκάρ), Πέδρο, Ντιέγκο Κόστα.

*κόκκινη 84' Ντιέγκο Κόστα και 87' Μπάρι

Λουκακού και Έβερτον απέκλεισαν την Τσέλσι

Τα προημιτελικά του FA Cup:

Παρασκευή

Ρέντινγκ - Κρίσταλ Πάλας 0-2 (86' πέν. Καμπάιγ, 94' Φρέιζερ Κάμπελ)

Σάββατο

Έβερτον - Τσέλσι 2-0 (77' και 82' Λουκακού)

Κυριακή

Άρσεναλ - Γουότφορντ (15:30)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (18:00)

Έβερτον - Τσέλσι 2-0

Ρέντινγκ - Κρίσταλ Πάλας 0-2

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ